2777
2789
من بعد طلاقم این جوری شدم. اون موقع سنم کم بود و در عرض ۲ سال به قدری زجر کشیدم و تحقیر شدم که بعد ...

دقیقاً مث منی شما. من اگر برم تو رابطه صرفاً برای منافعم هست که نمی تونم اینجا بازش کنم تعلیق میشم

دقیقاً عین مردا! یکی بهتر پیدا شه قبلی رو دور میزنم ، برای تعهد هم خیلی به خودم سخت نمیگیرم. 

منم جدا شدم قبلاً ولی انقدری که رابطه ی اخیرم بهم ضربه زد اون نزد. حداقل اینجوری دلم نمیسوزه اگر مردی بهم بدی کرد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم نمیشه برگردم. لیاقت بندگی شو ندارم. گناه کردم زیاد

صدبار اگر توبه شکستی بازآ

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
اینجور که شما میگید پس قرار بوده تجارت کنید نه مهربانی و محبت..

یعنی حقم نیست وقتی به همه محبت میکنم وقتی خودم به محبت نیاز دارم بهم محبت کنن حالا اونا نمیکنن خدا چرا کمکم نمیکنه؟ 

یعنی حقم نیست وقتی به همه محبت میکنم وقتی خودم به محبت نیاز دارم بهم محبت کنن حالا اونا نمیکنن خدا چ ...

محبت با توقع داشتن فرق داره....از کجا میدونید خدا کمک نمیکنه...خدایی که حواسش به یه مورچه هست محاله حواسش به بندَش نباشه....تموم تلاش خدا اینه که شما به خوشبختی و سعادت برسید...

عوضی نشو ولی مدلتو عوض کن ب هیچکس حتی مادر پدر اعتمادی نیس ک فردا پشتت باشن هر کاری میکنی اول منفعت ...

بله درستشم همینه...

یاد بدبختیام افتادم.. اما دیگه فولاد شدم قوی شدم یه زمانی سوار قایق نمیشدم از عمق آب میترسیدم و لذتی نمیبردم اما الان از هیچی نمیترسم