2777
2789
عنوان

بهترین روش ختنه چیه ؟؟؟؟

10510 بازدید | 19 پست

میخوام پسرم ببرم ختنه کنم شوهرم تا یک ماه دیگه نیست تا اون بیاد پسرم غلت میخوره میخوام قبل غلت خوردن ببرمش اول چهارماه هست به نظرتون تنها ببرم اشکال داره وسوال دوم چه روش ختنه بهتره؟ 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم چهل روزش بود ختنه کردم،به روش حلقه،دردسر خاصی نداره،یکسان اول خیلی گریه کرد بعدش دیگه مشکلی نداشت،اون یکسان اول هم به خاطر اولین ادرارهاش هست که سورش داره،بعدش دیگه خوب شد،روز پنجم حلقه اش افتاد،مسکن و‌پماد هم دکتر داد واسش میزدم

چقدر دیر داری اقدام میکنی من همون چن روزه بود بردم بچم خیلی گریه کرد، روش حلقه دکتر تو مطب خودش انجام داد بچم چن روز درد داشت

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳] 
الان روش حلقه ولیزری هم اضاف شده ولی من میگم همون سنتی بهتره 

والا من درمورد اینا چیزی نخوندم یا ندیدم ولی روش سنتی ک همون بخیه هست بهتره فقط دکترش باید با تجربه باشه

قضاوتم نکن😀از خودم بپرس راستشو بت میگم🙃
چقدر دیر داری اقدام میکنی من همون چن روزه بود بردم بچم خیلی گریه کرد، روش حلقه دکتر تو مطب خودش انجا ...

دریت میگی رفلاکس پنهان داذه خیلی خیلی اذیت میشه برا همین نبردم الانم هی امروز وفردا میکنم دیگه میبرم 

من‌روش سنتی بخیه انجام دادم برای پسرم اصلااااذیت نشد خداروشکر.همونجاتوبیمارستان گریه کردهمین

میتونم تنها ببرمش یا باید حتما همراه داشته باشم

دریت میگی رفلاکس پنهان داذه خیلی خیلی اذیت میشه برا همین نبردم الانم هی امروز وفردا میکنم دیگه میبرم ...

چون هرچی بچه بزرگتر بشه سیستم عصبیش کامل ترمیشه و دردو بیشتر میفهمه خیلی سختر میشه گناه داره طفلی

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳] 
چون هرچی بچه بزرگتر بشه سیستم عصبیش کامل ترمیشه و دردو بیشتر میفهمه خیلی سختر میشه گناه داره طفلی

اره درست میگی حتما میبرم تو چندروز اینده