2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39451 بازدید | 353 پست

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم دکتر ک گف عادی میشع واینا اما ب نظر من لین شغل چون جز مشاغل خاص هست روحیه خاصی رو هم میطلبه.دن ...

ما چند جلسه ای کالبد شکافی رفتیم، هم برای درس آناتومی و هم پزشکی قانونی

روحیه خاص خودش رو میطلبه

اصلا محیطی که جسد کالبد شکافی میشه واسه من یه فضای سنگین و مسمومی داشت، نه اینکه ترسناک باشه، بیشتر غمش آدم رو اذیت میکنه

البته در مورد اهدای عضو بهشون حق میدم این قضیه اهدا ماجراهایی داره که نمیخوام واردش بشم پدر منم مخ ...

منظورت اینه طرف مرگ مغزی نشده وامکان برگشتش هستتت ولی نمیگن ک اهدا کنن؟

وای چقدر ترسناک یعنی اونایی که به مرگ طبیعی مثلا بیماری هم میمیرن رو کالبد شکافی میکنند؟همه رو کالبد شکافی میکنند؟

یا درمورد تجاوز مگه مرده های زن رو زن نمیشوره؟؟؟وای من واقعا ترسیدم نکنه به جنازم تجاوز بشه؟بعد مرگم امنییت نداریم؟؟😐

منم اما هنوزپاس نكردم اين درسو

ترم ۸ دارین و اگه از من میشنوی نرو اصلا فوقش چن نمره بهت تعلق نمیگیره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

امیدوارم منم درست شم😭😂😂😂

🤲🏻🤲🏻😂🚶🏼‍♀️

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پست  اولتو چرا پاک کردی من کامل نخوندم

پاک نکردم عزیزم هرچی هس همونه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

1
5
10
15
20
25
30
35
40