2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39460 بازدید | 353 پست
خانوم دکتر ک گف عادی میشع واینا اما ب نظر من لین شغل چون جز مشاغل خاص هست روحیه خاصی رو هم میطلبه.دن ...

بله داريم من هنوزپاس نكردم

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی رو هم ایران بود خانوم دکتر گف دختره سکته میکنه تو سرد خونه بوده بعد اونیک جسد میبرده مینداخته جن ...

آها 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
منم نمیدونستم ولی وقتی رفتم همسرمو دیدم خیلی حالم بدتر شد عزیز منی ک سرش بخیه نزد گفت جاش میمونه بدم ...

چ اتفاقی براشون افتاد؟ اگه اذیت میشی نمیخاد بگی

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳
با این حساب پلیس و کاراگاه بخش جنایی بودن خیلی هیجان انگیزه، حل پرونده ها حدس و گمانها 

به شرطی که فقط مال اون قسمت باشی نه جایی که دخترا برای بکا.. و اینا میان آزمایش 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
نه هیچ کدوم نیست

اگه کنجکاوی یه کم ببین نتونستی ادامه نده،قطعا ما که تخصصمون نیس بار اول ببینیم روحیمون ضعیف میشه و بهش فکر میکنیم

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
منم نمیدونستم ولی وقتی رفتم همسرمو دیدم خیلی حالم بدتر شد عزیز منی ک سرش بخیه نزد گفت جاش میمونه بدم ...

اخ عزیزم🥺🥺

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا