2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39451 بازدید | 353 پست
بچه ها کسی نفهمبد اون دامادی ک پست اول خانوم دکتر گف بدون عروسش بوده جریانش چی بود؟

به عروسه زهر داده بود تو ظرف عسل پدرشوهرش ریخته بود 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر داماد سیانور ریخت تو عسل،داماد انگشت میزنه تو عسل و میزاره دهن عروس،عروس بیچاره ۳ ثانیه بعد استف ...

دلیلش رو نفهمیده بودن؟

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
خانوم دکتر ک گف عادی میشع واینا اما ب نظر من لین شغل چون جز مشاغل خاص هست روحیه خاصی رو هم میطلبه.دن ...

خب پس خداروشکر 

من همون دندون میخونم 

با تچکر😨😂🎈

♡BTS♡ واسه رسیدن به آرزوم دعام میکنی؟🥲
تعریف کن 

من تاپیک اونی که میگید رو ندیدم چی بوده چی گفته، ولی من خودم ترم ۸ دانشگاه که بودم یه درس دو واحدی به نام مزشکی قانونی داشتیم که یه روز بردنمون پزشکی قانونی و جسد یه دختر ۱۷ ساله رو که خودکشی کرده بود تشریح کردن جلومون دختره، با جزییات بگم باز یه عده نمیگن ترسیدیم؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آره منم خیلی از اون تاپیک خوشم اومده بود تا صفحه 22 خوندم گفتم بقیشو فردا میخونم، وقتی اومدم دیدم تر ...

بی جنبه ها گزارش زدن امشب دوباره تایپیک زد پنجاه صفحه رفت جلو بازم ترکوندن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
جدی چقد ترسناکه نه🤕 یا مثلا اونیک ب مرده ها تجاوز میکرد من ب این فک میکردم اگ مثلا یک در صد متاهل ب ...

ای وای اینو خانم دکتر گفت ؟

اخه منم تو تایپیک بودم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
حالا عادی میشه ؟دندون پزشکی هم ازینا داره؟😨

اره داره اما فک کنم ۱یا ۲ ترمه 

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌