نهایت فک میکردم شکم رو برش میدن نمیدونستم از چشم و همه جا نمونه برداری میکنن... نمیدونستم بخیه های درشت درشت میزنن یا خونریزی میرسه ب کفن و خیلی چیزای دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تاپیک اونی که میگید رو ندیدم چی بوده چی گفته، ولی من خودم ترم ۸ دانشگاه که بودم یه درس دو واحدی به نام مزشکی قانونی داشتیم که یه روز بردنمون پزشکی قانونی و جسد یه دختر ۱۷ ساله رو که خودکشی کرده بود تشریح کردن جلومون دختره، با جزییات بگم باز یه عده نمیگن ترسیدیم؟
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
جدی چقد ترسناکه نه🤕 یا مثلا اونیک ب مرده ها تجاوز میکرد من ب این فک میکردم اگ مثلا یک در صد متاهل ب ...
ای وای اینو خانم دکتر گفت ؟
اخه منم تو تایپیک بودم
خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی