نهایت فک میکردم شکم رو برش میدن نمیدونستم از چشم و همه جا نمونه برداری میکنن... نمیدونستم بخیه های درشت درشت میزنن یا خونریزی میرسه ب کفن و خیلی چیزای دیگه
من تا لحظه ترکیدن تاپیک حضور داشتم،امروز نشستم فیلمای کالبدشکافی رو نگاه کردم،حتی به این فکر افتادم بدنمو وقف کنم ولی خب قطعا بابام بشنوه خودش کالبدشکافیم میکنه😂
تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها کسی نفهمبد اون دامادی ک پست اول خانوم دکتر گف بدون عروسش بوده جریانش چی بود؟
پدر داماد سیانور ریخت تو عسل،داماد انگشت میزنه تو عسل و میزاره دهن عروس،عروس بیچاره ۳ ثانیه بعد استفراغ خونی میکنه و میمیره،شوره سر پدر داماد افتاده بود تو عسل و از این طریق فهمیدن قاتل کیه
تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
من تا لحظه ترکیدن تاپیک حضور داشتم،امروز نشستم فیلمای کالبدشکافی رو نگاه کردم،حتی به این فکر افتادم ...
خدا نکشدت 😂😂
یاد خواهرم افتادم که میگفت "خوب شد نمردم وگرنه بابا منو میکشت"! 😂 آخه بابای منم خیییلی حساسه
هرقدر انسان شریفتر، نجیبتر و حساستر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج میبرد، و این دو علت دارد: یکی اینکه خود را مستحق خیانت نمیبیند، و دیگر اینکه منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکردهاست. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
خانوم دکتر ک گف عادی میشع واینا اما ب نظر من لین شغل چون جز مشاغل خاص هست روحیه خاصی رو هم میطلبه.دندون پزشکی فک نکنم پزشک قانونی داشته باشه واس پاس کردن و اینا.بیشتر رشته های پزشکی و حقوق دارن