2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39438 بازدید | 353 پست

من تا لحظه ترکیدن تاپیک حضور داشتم،امروز نشستم فیلمای کالبدشکافی رو نگاه کردم،حتی به این فکر افتادم بدنمو وقف کنم ولی خب قطعا بابام بشنوه خودش کالبدشکافیم میکنه😂

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیح میدی چه به چیه 

خودمم نخوندم عزیز پست های کاربرارو خوندم کنجکاو شدم راجبش 

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
من تا لحظه ترکیدن تاپیک حضور داشتم،امروز نشستم فیلمای کالبدشکافی رو نگاه کردم،حتی به این فکر افتادم ...

منم برم ببینم؟ سرچ کنم میاد؟

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
من تا لحظه ترکیدن تاپیک حضور داشتم،امروز نشستم فیلمای کالبدشکافی رو نگاه کردم،حتی به این فکر افتادم ...

😂😂😂😂

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
چرا من ندیدم مموون میشم برگشت لایک کنید بخونم  ولی من دیدم خودم  از نزدیک بخیه های درشت سی ...

جدی چقد ترسناکه نه🤕 یا مثلا اونیک ب مرده ها تجاوز میکرد من ب این فک میکردم اگ مثلا یک در صد متاهل باشه و زنش موقع فهمیدن چ حسی داشته ای وای..

ن بخدا در همین حدی ک گفتم میدونستم😑

ای جان حالا ک میدونی ولی بنظرم خیلی خیلی جالبههه

دوستش‌دارم‌بزرگی‌اش‌را🙈💚سکوت‌وعظمتش‌را🥺💋خدارامیگویم😍🤩بودنش‌عادت‌است‌مثل‌نفس‌کشیدن🤤🤍عشق‌رازی‌است‌که‌تنهاباخدابایدگفت🥰💙اوست‌ازپدرپناهنده‌تر😍✨وازمادرمهربانتر👸🏻💕پس‌کارهایت‌رابه‌اوبسپار🙂🥀چون‌اوبنده‌اش‌راناامید‌نمیکند🥺💋خدابرای‌بنده‌اش‌کافیست🙈💖
بچه ها کسی نفهمبد اون دامادی ک پست اول خانوم دکتر گف بدون عروسش بوده جریانش چی بود؟

پدر داماد سیانور ریخت تو عسل،داماد انگشت میزنه تو عسل و میزاره دهن عروس،عروس بیچاره ۳ ثانیه بعد استفراغ خونی میکنه و میمیره،شوره سر پدر داماد افتاده بود تو عسل و از این طریق فهمیدن قاتل کیه

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕

خدا نکشدت 😂😂

یاد خواهرم افتادم که می‌گفت "خوب شد نمردم وگرنه بابا منو می‌کشت"! 😂 آخه بابای منم خیییلی حساسه

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
جدی چقد ترسناکه نه🤕 یا مثلا اونیک ب مرده ها تجاوز میکرد من ب این فک میکردم اگ مثلا یک در صد متاهل ب ...

من شنیده بودم یه مرد خارجی به جنازه های زن تج... میکرده

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
حالا عادی میشه ؟دندون پزشکی هم ازینا داره؟😨

خانوم دکتر ک گف عادی میشع واینا اما ب نظر من لین شغل چون جز مشاغل خاص هست روحیه خاصی رو هم میطلبه.دندون پزشکی فک نکنم پزشک قانونی داشته باشه واس پاس کردن و اینا.بیشتر رشته های پزشکی و حقوق دارن