2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39456 بازدید | 353 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول کردم عزیزم خودتو نگران نکن کلاً به نظرم از هیچی نمی‌شه صددرصد مطمئن بود من نه کاملاً تأییدش ...

من کارتو سال ۹۷ تو ۲۰ سالگی گرفتم اما چند ماه بعدش بشدت پشیمون شدم که چرا احساسی تصمیم گرفتم و قبلش درست فکر نکردم

شنیدم که بدن تا چند روز بعد از مرگ حس داره و شکافتن و بریدن بدن بلافاصله بعد مرگ باعث عذاب مرده میشه ، نمیدونم درسته یا نه

من کارتو سال ۹۷ تو ۲۰ سالگی گرفتم اما چند ماه بعدش بشدت پشیمون شدم که چرا احساسی تصمیم گرفتم و قبلش ...

منم نمی‌دونم

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
من کارتو سال ۹۷ تو ۲۰ سالگی گرفتم اما چند ماه بعدش بشدت پشیمون شدم که چرا احساسی تصمیم گرفتم و قبلش ...

بعدش انصراف دادين؟

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
دوست عزیز منم منصرف شدم میشه بگین چطور لغو کنم کارتم رو؟؟

من از اول چون پدرم مخالف شدید بودن دنبالش نبودم و اطلاعاتی ندارم اصلاً که چطور می‌شه کارت گرفت یا لغو کرد

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

بدن که حس نداره،فقط گوش ها تا چند روز میشنون

منو الکی الکی برداشتن سر یه حال و احوال پرسیدن تعلیق کردن،نی نی یارها من اکانتم رو دوست داشتم🤚
از زیر گلو با اره برقی میشکافن  تا زیر ناف  با سرنگ های بزرگ از زجاجیه چشم نمونه برمیدار ...

اینا مال فیلم های ترسناک هم قفله

اصلا اینجوری نیست،لطفا نترسون بقیه رو،کالبد شکافی خیلی ظریفه،همونجور که خانم دکتر هم میگفت اصلا آناتومی بدن نباید بهم بریزه

منو الکی الکی برداشتن سر یه حال و احوال پرسیدن تعلیق کردن،نی نی یارها من اکانتم رو دوست داشتم🤚
یعنی چجوری شده قیافش؟

از زیر گلوش تا کل صورتش پوستش قرمز بود . یکم یقه ش باز بود میشد فهمید که پوست سینه ش سفیده و با صورتش تفاوت داره 

بعد چشماش یه حالتی بود لباش تیره و نمیدونم .... یجوری بود چهره ش  .  ولی خوش قلب و مهربون بود وقتی حرف میزد . 

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

اینا مال فیلم های ترسناک هم قفله اصلا اینجوری نیست،لطفا نترسون بقیه رو،کالبد شکافی خیلی ظریفه،همونج ...

من نترسونم ؟؟؟ من خودم دیدم عزیزم 

ترس نداره دیگه آدم مُرده از چی میترسه😅 

بله خیلی کارو تمیز دراورد خدایی 🤣 

حالا جدا از شوخی ، من خودم کالبد شکافی دیدم چندین جنازه 

اناتومی هم بهم نمیریخت انقد قشنگ پوست رو جدا میکرد که ذره ای چربی به پوست نمیچسبید 

البته من پزشک نیستم واسه امر دیگه ای اونجا میرفتم

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

من نترسونم ؟؟؟ من خودم دیدم عزیزم  ترس نداره دیگه آدم مُرده از چی میترسه😅  بله خیلی کار ...

میگی با اره برقی میبره و خون میپاشه و اینا رو میگم ،

اینا دقیقا مال این فیلم ترسناک حال بهم زن هاس😅