2777
2789

برای من خیلی هست و از طرفی با ارزشه...

الان نمی‌دونم باهاش چیکار کنم 

1_یک جفت قالی دیدم نو و شیک هست اما ضخامتش در حد موکت هست یعنی به جای موکت می تونم پهن کنم ( هنوز نه نامزد کردم نه عقد نه جهیزیه خریدم 🥲)

یا 

2_اتو پرس بخرم می دونم سه تومن اتو پرس نمیدن قسطی منظورم هست...(چون من عاشق اتو پرس هستم اما مامانم میگه پول ما به اونا نمی‌رسه که برای جهازت بخریم💔 )

3_برم یک تیکه طلا دست دو بگیرم ...

4_ تبدیل به دلار کنم 😬

5_ ظروف مسی بگیرم چون می‌دونم مامانم نمیزاره رو‌ جهازم در حد چند تیکه کوچیک حتی 

شما هم چیزی به نظرتون میرسه بگید لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم چقدر بااحساس نوشتی،اتوپرس میگن بدردنمیخوره ک ،طلابخری بهتره بنظرم فکرجهازت نباش بابا ،اول شوهر رو ردیف کن شاید یارو اووونقققدرررر پولدار بود ک نخواست تو چیزی بخری ببری

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
برای اینکه ارزش پولت حفظ شه یه تیکه طلا بخر بعد که خواستی ازدواج کنی بفروش هرچی که اون موقع لازمته ب ...

اخه نهایت من سال دیگه همین موقع ازدواج میکنم 

فک نکنم تا اون لحظه زیاد طلا بالا بره

عزیزممم چقدر بااحساس نوشتی،اتوپرس میگن بدردنمیخوره ک ،طلابخری بهتره بنظرم فکرجهازت نباش بابا ،اول شو ...

قربونت برم عزیزم ....

چند سالی هست یارو پیدا شده ...

و از قضا حسابی هم پولدار هست منتها خانواده اش زبون دارن هزار متر و کافی یه قدم برای من بردارن تا یک عمرم تو سرم بزنن جهاز پیش کش 

قربونت برم عزیزم .... چند سالی هست یارو پیدا شده ... و از قضا حسابی هم پولدار هست منتها خانواده اش ...

مهم طرفه بابا بعدشم میرین زیر ی سقف هفته ب هفته خانواده رو نمیبینی ک بخوان زبون درازی کنن

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤