2777
2789
کاری به دیگران ندارم اما کسی هست که خیلی اذیتم می کنه امیدوارم عین سگ بیفته گوشه خیابون بمیره یعنی د ...

امیدوارم انقد شاد و موفق و خوشحال باشی که غرق خوشبختی باشی  که اون آدم و دیگه یادت هم میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی آمین همه پولدار شدن از جمله شما😅😍

مرررسی عزیزم

انقد دوست دارم وقتی میرم بیرون همه شاد باشنچند روز پیش رفته بودم فروشگاه آقاهه قوطی رب و از دست خانومش گرفت گفت فعلا رب نخریم تا سر ماه خانومه وایسادن باهاش دعوا کردن خدایا خودت کمک کن به همه مردم 😔😔 

یه کارگاه خیاطی داریم هر روز خانوما میان میگن کار ندارین هر روز شرمنده میشم که نمیتونم براشون کاری کنم 

کاش از دستم بر میومد براشون کاری کنم

مرررسی عزیزم انقد دوست دارم وقتی میرم بیرون همه شاد باشنچند روز پیش رفته بودم فروشگاه آقاهه قوطی رب ...

آره واقعا آدم این چیزا رو میبینه واقعا از درون میسوزه که چرا باید انقدر نابرابری وجود داشته باشه اون روز داشتم میرفتم خونمون یه کوچه همه ی پیر مردا نشسته بودن کنار جدول یه کارتون هم دستشون بود نوشته بود کارگر انقد دلم آتیش گرفت که حد نداشت فرداش رفتم ۲۰ تا روغن و ۲۰ کیلو برنج خریدم که بینشون پخش کنم چون این بنده خدا ها دست خالی حداقل یه شب پیش خانوادشون نرن بالافاصله که دیدن که آوردم همه اومدن بعد تازه به عمق فاجعه پی پردم که من فقط بیستاشونو دیدم چقدر تعدادشان زیاده و به بقیشون نرسید واقعا ناراحت شده بودم خیلییی

آره واقعا آدم این چیزا رو میبینه واقعا از درون میسوزه که چرا باید انقدر نابرابری وجود داشته باشه اون ...

😔😔😔

وضعیتی شده که آدمایی که کار میکنن هم به خرج زندگی نمی‌رسن چه برسه کساییکه کار نمیتونن بکنن 😔😔