2777
2789
عنوان

اگه دلتون گرفته بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم دلم خیلی گرفته خسته شدم از زندگی خسته شدم از شوهرم دلم تنهایی میخواد دلم یکی رو میخواد باها ...

عزیزم ان شاءالله خدا دلتون رو به بهترین اتفاقات و نیک ترین اتفاقات شاد کنه💓و بهتون آرامش همیشگی بده

به نظرتون کسایی مثل من که قرار بود تا اخر عمر مجرد بمونن چرا خدا افریده????????برای زجر دادن??????

صبور باش عزیزم خدا حکمت همه کارهارو میدونه.. ان شاءالله خدا بهت خوشبختی دنیا و آخرت و آرامش همیشگی بده💝

وقتی نمیدونم خودمم دارم چیکار میکنم  نمیدونم برا چی‌چی دارم زحمت میکشم که چطور شه نمی‌فهمم چرا ...

ان شاءالله خدا بهترین هارو نصیب قلبتون کنه و بهتون آرامش همیشگی بده💖🦋

دقیقا منم اینجوریم،انقدر دردام زیاده و کهنه شده که احساس میکنم حرف زدن دربارش هم بی فایده ست

ان شاءالله خدا هرچی خیر و خوبی هست بهتون بده و قلبتون رو به بهترین اتفاقات شاد کنه✨💞

عزیزم ان شاءالله خدا دلتون رو به بهترین اتفاقات و نیک ترین اتفاقات شاد کنه💓و بهتون آرامش همیشگی بده

مرسی دوست خوبم همچنین آرزوی دل خوش و آرامش زندگی برای شما 

کاربری قبلیم ترکیده به لطف نی نی یار جان از سال 96عضو نی نی سایتم
ان شاءالله خدا گره از مشکلتون باز کنه و قلب شمارو به بهترین اتفاقات شاد کنه و بهتون آرامش همیشگی بده ...

انشالله

منم برای شما بهترینا رو میخوام❤

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
ان شاءالله که خدا بهتون آرامش همیشگی بده و دل شمارو به بهترین اتفاقات شاد کنه♡

ان شاءالله الهی آمین خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه منم رنگ خوشبختی ببینم 

مرسی قربونت برم مهربونم 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
عزیزم خدا ایشالا کمکت کنه و بهترینها رو واست مقدر کنه🙏🙏🙏

ان شاءالله الهی آمین خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه منم رنگ خوشبختی ببینم خدایا یعنی میشه 

قربون دل پاکت برم خوشگلم واقعا 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
ان شاءالله خدا به بهترین نحو خواسته نیک شمارو برآورده کنه و هرچی اتفاق خوب هست نصیبتون کنه✨💞

خییلیی ممنونم عزیزم🧡

امیدوارم خدا قشنگ ترین اتفاق های ممکن رو برات رقم بزنه🌸

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671