2777
2789
عنوان

اگه دلتون گرفته بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدر پُرم که نمیتونم حرف بزنم ....  امضام.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانو ...

ان شاءالله که خدا بهتون آرامش همیشگی بده و دل شمارو به بهترین اتفاقات شاد کنه♡

الان ی عالمه گریه کردم نمیدونم خدا هر کسیو دوست داشتم ازم گرفت

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
مقدونین بچه ها دلم خیلی گرفته جایی هستم که متعلق بهش نیستم فرهنگا و رفتاراشون فرای تفاوت با منه. یه ...

قطعا روز های بد تموم میشن عزیزم و هرچقدر بیشتر صبوری کنی بخاطر الله مطمئنا ثمره صبر شیرین تر میشه ان شاءالله خدا به دلتون یه شادی همیشگی بده که این روزارو فراموش کنین و همیشه خداروشاکر باشین🤍🌸

میشه برای من دعا کنین اونی که آتیش انداخت تو زندگیم  تاوان فتنه هاشو بده  شرش به خودش برگر ...

ان شاءالله خدا بهتون آرامش همیشگی بده و دلتون رو به نیک ترین اتفاقات شاد کنه عزیزم💓🦋

من اعتقادمو به دعا از دست دادم یه وقتایی تو زندگی شب و روزای داشتم چنان از ته دل گریه کردم و دعا کرد ...

ببین گلم انسان وقتی دعا میکنه باید هم یقین داشته باشه خدا حتما دعامو مستجاب میکنه و هم صبوری کنه وقتی یقین نداشته باشی مطمئنا اجابت نمیشه همیشه یقین داشته باش و از ته دلت از خدا بخاه و نزار هیچ. چیز نا امیدت کنه.. ان شاءالله خدا بهترینارو نصیب قلبت کنه💝

هیچی فقط دلم میخاد بفهمم واقعا باید چیکار کرد وقتی هیچ امیدی ندارم 

صبور باش و امیدوار نا امیدی از طرف شیطانه نزار موفق بشه♡ان شاءالله خدا دلتون رو به بهترین اتفاقات شاد کنه وبهتون خوشبختی دنیا و آخرت بده