2777
2789
عنوان

اگه دلتون گرفته بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 106 پست
خیلی از مشکلاتمون بخاطر انتخابامونه خدا مقصر نیست گاهی

ببین عزیزم خدا هیچوقت مقصر نیست گاهی اوقات امتحان میشیم مشکلات میان سراغمون تا قدر روزای خوب رو بدونیم ان شاءالله خدا به هممون دل شاد بده آرامش همیشگی و خوشبختی دنیا و آخرت🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم بگم چی داره تو دلم میگذره..

دعام کنیدد🥲

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
هیچی فقط دلم میخاد بفهمم واقعا باید چیکار کرد وقتی هیچ امیدی ندارم 

وقتی نمیدونم خودمم دارم چیکار میکنم 

نمیدونم برا چی‌چی دارم زحمت میکشم که چطور شه نمی‌فهمم چرا چرا باید این کارا رو انجام بدم آخرش ک چه آخر که یه پایان بیشتر نداره حالا باسختی یا با راحتی و سرزنش 

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
قرار بود بعد چندسال عشقمو ببینم فردا روز تولدم  تولدم خاص باشه  کنسل شد منم دلم گرفته&nb ...

ان شاءالله خدا دل شمارو به بهترین اتفاقات شاد کنه و بهتون خوشبختی همیشگی بده عزیزم💝

منم خیلی دلم گرفته از اینکه شهرغریبم هیچکس رو ندارم از بی پولی هم خسته شدم کلا از دنیا سیرشدم کاش زو ...

ان شاءالله خدا هرچی خیره براتون بیاره و دل شما رو به نیک ترین و بهترین اتفاقات شاد کنه🤍

اره خیلی کور شدم از گریه اومدم دانشگاه شهر غریب تک و تنهام از خانواده دورم. از نامزدمم دورم یکم راب ...

ان شاءالله هیچ مشکلی پیش نمیاد و ان شاء الله خدا بهتون آرامش همیشگی و. خوشبختی دنیا و آخرت بده💓