بلاخره حرف زدن انسان رو سبک تر میکنه بیاین یکم از دغدغه هامون و خواسته هامون حرف بزنیم حداقل اگه کار دیگه ای از دستمون برنیاد برای هم دعا میکینم خدا همه رو خیر کنه
خیلی از مشکلاتمون بخاطر انتخابامونه خدا مقصر نیست گاهی
ببین عزیزم خدا هیچوقت مقصر نیست گاهی اوقات امتحان میشیم مشکلات میان سراغمون تا قدر روزای خوب رو بدونیم ان شاءالله خدا به هممون دل شاد بده آرامش همیشگی و خوشبختی دنیا و آخرت🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️ آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود ناشناس:🌱 https://harfeto.timefriend.net/16537800050671
هیچی فقط دلم میخاد بفهمم واقعا باید چیکار کرد وقتی هیچ امیدی ندارم
وقتی نمیدونم خودمم دارم چیکار میکنم
نمیدونم برا چیچی دارم زحمت میکشم که چطور شه نمیفهمم چرا چرا باید این کارا رو انجام بدم آخرش ک چه آخر که یه پایان بیشتر نداره حالا باسختی یا با راحتی و سرزنش
در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم. دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده