2777
2789
عنوان

خوابگاه

268 بازدید | 17 پست

بالاخره خوابگاه ماهم معلوم شد😂همیشه دوست داشتم تعدادمون کم باشه ولی الان ۱۰ نفره شدیم و باهاشون که چت کردم به نظرم باحال اومدند. شما به نظرتون اتاق چند نفره خوبه؟ بیاین از خاطرات خوابگاهتون بگید😂حس میکنم قراره سخت بگذره🤧😂

کاش منم خوابگاه داشتم😐💔 ولی ندادن

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی دانشگاه ما اتاقا ۴ نفرست،منم گاهی وقتا میرم توی خوابگاه پیش دوستام خیللللی خوش میگذره اصلا متوجه گذشت ساعت نمیشی،نود درصد حرفامون هم غیبت درباره بچه های دانشگاهه😂😂

...
تا حالا خوابگاه نبودم ولی همکلاسی هام خوابگاه بودن منم می رفتم ،🥲😂هر روز کنارشون خییلی خوش میگذشت ...

آخ. همین دورهمیش کیف داره🤤اکثرا کلی خاطره باحال دارن از خوابگاه. ولی بعضی هاهم کلی میترسوننت😂

واقعا؟ آره امسال اکثر دانشگاه ها تعهد خوابگاه ندادن😐🚶

اهوم😐😂💔

وای خیلی بد شد ک

ابجی توام کیدرامری؟ 😂

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
توی دانشگاه ما اتاقا ۴ نفرست،منم گاهی وقتا میرم توی خوابگاه پیش دوستام خیللللی خوش میگذره اصلا متوجه ...

آره من خیلی اجتماعیم اینکه قراره زندگی جدیدیو تجربه کنم ذوق دارم ولی اینکه یکم وسواس دارم به وسایلم و یکم تنبلم نگرانم میکنه😂

اتاق ده نفره؟!!! مال ما ٤نفره هست بازم با دختر داييم داريم نقشه ميكشيم قراره فقط دو نفره بموني ...

واقعا کاش میشد کمتر گرفت. از نظر آرامش خیلی خوبه. ولی دانشگاه ما ۸ و ۱۰ و ۱۲‌نفره داشت

خاطرات زیاده. ما خیلی شلوغ بودیم. یه شب من و دوتا از دوستام ندا و فائزه تصمیم گرفتیم باهم نوشیدنی بخوریم.‌یه هم اتاقی دیگه داشتیم یکم فازش فرق داشت. گفت منم‌میام باهاتون. رفتیم تو یه اتاق نشستیم خوردیم. درحد نصف یه لیوان. بعد اون اسکول بازی درآورد شروع کرد قه قهه زدن و گفت وای بچه ها منو گرفته بدجور. اخه نصف لیوان مگه تاثیر داره. وای خدایا حالا ما مونده بودیم نصفه شبی این قه قهه میزنه مسئول خوابگاه نیاد یوقت. آقا دهن اینو بستیم با روسری این‌همچنان خودشو به مستی و ... سخولی زده بود. دست و پاهاشو گرفتیم سه نفری اینو بلند کردیم بردیم تو راهرو خودشو میزد زمین وای . داشتیم‌تو راهرو با عجله اینو میکشیدیم که ببریم اتاق یهو دیدیم از طبقه پایین سرپرست داره میاد. رفتیم تو آقا در رو قفل کردیم از پشت. اینم بردیم‌تو تراس. مسئول صداشو نشنید به خیر گذشت.‌از اون شب به بعد هی ما اینو مسخره میکردیم.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خاطرات زیاده. ما خیلی شلوغ بودیم. یه شب من و دوتا از دوستام ندا و فائزه تصمیم گرفتیم باهم نوشیدنی بخ ...

😂😂😂یا خدا چ شب تنش زایی. چه جرئتی به خرج دادین. ولی طرف کم ظرفیت بوده😂😂😂