2777
2789
عنوان

همه بیایددددددد

101 بازدید | 7 پست

من پایه نهمم

باید آزمون رغبت و توانایی رو انجام بدم همین الانشم دیر شده 😔

اصلا رشته های فنی و هنر نمیخوام نیاوردم هم مهم نیست فقط بگید چطوری ازمونو بدم نظری هارو الف بیارم

بعد تو نظرسنجی دانش آموز و والدین

انسانی و تجربی به یه اندازه دوست دارم بعد ریاضی کدومو الف بزنم ؟؟

وای نه

من آمادگی ندارم

هنوز نمیدونم چه رشته ای میخوااام برم

نه که درسامو کمه خیلی وقت دارم برای فکر کردن

عرررررر خواهشا راهنمایی کنیددد

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

خب سوالارو بخونی کاملا مشخصه کدومش مرتبط به کدوم رشتس

در ضمن اگر درسات خوب باشه ممکنه همه رشته هارو الف بیاری پس خیلی درگیر اولویت بندی نباش

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

آزمون رغبت و توانایی؟🤔

زمان ما همچین آزمونی نبود

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منمنهمم و هنوز ندادمممم ولی رغبتو دادم سوال میکنه ازت انتخاب رشته بعداا نه الان این برا مشاور و اینه ...

چطوری بود رغبت سوالاش ؟

نه ۴۵ درصد مستقیم روی انتخاب رشته تاثیر داره

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

این فقط یه ازمونه که باید تو سیستم ثبت بشه

چیز مهمی نیست

الف و ب و... هم بر اساس معدل نهاییت تعیین میشه نه این آزمون ،فقط اینو بده که تو سیستم ثبت بشه

نگران نچانخاب رشته هم نباش ، در نهایت هر رشته ای که بخوای تو برگه انتخاب رشته ت نوشته میشه