2789

خانما ما رفتیم واسه استرداد جهازو شوهرمم اومد امضا کردیم و تموم شد الان ابلاغیه اومده که ۲۰ روز دیگه قابل تجدید نظره و باید بعد اون بیایین . این چطوریه؟ باید ۲۰ روز دیگه وایسم تا بتونم حکمو بگیرم؟؟

اثر ظلم محال است به ظالم نرسد....

منو بلایک

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استار من یسوال بپرسم؟؟

اگ بد طلاق بری وسیله هارو جمع کنی حالا همسر خیلیارو شکسته خراب کرده باشه چی

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
با اجازه استار من یسوال بپرسم؟؟ اگ بد طلاق بری وسیله هارو جمع کنی حالا همسر خیلیارو شکسته خراب کرده ...

اول حکم بگیر و تامین خواسته بزن دیگه همه خسارتشم ازش میگیرن ولی الکی نرو بعدا میگه دزدی کرده ازم . ازت شکایت میکنه

اره شما باید اون لحظه ک امضا میزنین زمان تجدید نظر رو حذف میکردین ک نکردین باید قید میکردین این قرار ...

اصلا نفهمیدم اینم باز میگه . شوهرمم اومده بود و امضا کرد دیگه گفتم خودش اومده تمومه باید اون قاضی اینجوری نمی نوشت

اول حکم بگیر و تامین خواسته بزن دیگه همه خسارتشم ازش میگیرن ولی الکی نرو بعدا میگه دزدی کرده ازم . ا ...

مرسی عزیزم