yasaminfathi24 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 127 عنوان ختم قرآن، فقط چند جزء مونده 🥰💫🌈🙏 82 بازدید | 15 پست سلام دوستان 🌹 ختم قران داریم به نیت رسول الله تا ۴ آبان هم وقت داره. فقط ۳ جزء مونده۹ و ۱۰ و ۱۱ هر جزء رو که برمیدارید اطلاع بدید🙏انشالله که حاجت روا بشید نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار 1401/07/26 | 19:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarefarvardiniii عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2999 جز ۹ برمیدارم یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
yasaminfathi24 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 127 جز ۹ برمیدارم ممنون عزیزم انشالله بزرگترین مشکلت حل بشه😘 نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار
dokhtarefarvardiniii عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2999 ممنون عزیزم انشالله بزرگترین مشکلت حل بشه😘 التماس دعای فراوان دارم حال روحیم خیلی خرابه برای حاجتم یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
yasaminfathi24 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 127 التماس دعای فراوان دارم حال روحیم خیلی خرابه برای حاجتم انشالله هر چی به صلاحته همون برات بشه، شاید یه اتفاق بدی پیش بیاد ولی چندسال بعد بفهمی چقدر به نفعت بود که نشد نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار
dokhtarefarvardiniii عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2999 انشالله هر چی به صلاحته همون برات بشه، شاید یه اتفاق بدی پیش بیاد ولی چندسال بعد بفهمی چ ... قربونت بشم فقط ی راهی برام باز بشه یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
yasaminfathi24 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 127 من ۱۰ دعا کن برام دعا میکنم یکی از غیرممکن ترین آرزوهات برآورده بشه💗😘 نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار
yasaminfathi24 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 127 تا کی وقت داریم بخونم تا ۴ آبان آخرین روز ربیع الاول🌹 نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار
yasaminfathi24 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 127 منم ۱۱ برمیدارم.کسی بر نداشته؟ بخون گلم انشالله حاجت روا بشی دست گلتم درد نکنهجزء ۵ و ۶ هم مونده میتونی برام پخش کنی عزیزم؟ نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار
maributterfly عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 229 بخون گلم انشالله حاجت روا بشی دست گلتم درد نکنه جزء ۵ و ۶ هم مونده میتونی ب ... اگه تا ۴ ابان وقت داره خودم میخونم خیلی محتاجم به دعا خیلی خیلی گیرم
yasaminfathi24 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 127 اگه تا ۴ ابان وقت داره خودم میخونم خیلی محتاجم به دعا خیلی خیلی گیرم اره نفس تا ۹ روز دیگه وقت داره. انشالله خدا یکی از معجزه هاشو نشونت بده به زودی زود حاجت گرفتی خبر بده🥰🌹😘🙏 نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار