2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بینی بعد عمل

28422 بازدید | 71 پست

من الان ۴۵روزی میشه عمل کردم بینیم نوکش گوشتی و فرم گردی داشت ولی دکتر اصلا پره های بینیمو دست نزده و بینیم خیلییی الان بزرگه و مخصوصا پره هاش خیلی بزرگه فقط نیم رخ بهتره از روبرو پهنو بزرگه اصلا انگار نه انگار عمل کردم بازم فرمش گرده پوستمم چربه واقعا ایا این بینیم درست میشه؟کسایی که تجربه عمل بینی دارین لطفا بهم بگین خیلی ناامیدم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسال بعد معلوم میشه

ولی خب مال دختر دایی من همون‌جوری موند

الان دکترا دکتر نیستن که همشون دانشجو هستن

۹۰ درصد کسایی که تو اطرافم عمل کردن ناراضی بودن به دلایل مختلف

اون ۱۰ درصد هم شانسی خوب شده

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

عزیزم یه چیزی بگم .بینی های گوشتی با پوست چرب و ضخیم در کل زیاد تغییر نمیکنن.من خودمم اینطوری شدم.نیمرخ حدودا ۳۰ درصد تغییر کردم ولی از روبه رو یه مقدار خییییییلی کم ک اونم معلوم نیست سربالا شده...دیگه اینم شانس ما بوده دیگه ک بینی هامون گوشتی شد🤣پیش کی عمل کردی عزیزم

یکسال بعد معلوم میشه ولی خب مال دختر دایی من همون‌جوری موند الان دکترا دکتر نیستن که همشون دانشجو ...

وایی خدایاااا😭😭من باچه تلاشی خونوادمو راضی کردم حالم بدشد واقعااا 

عزیزم یه چیزی بگم .بینی های گوشتی با پوست چرب و ضخیم در کل زیاد تغییر نمیکنن.من خودمم اینطوری شدم.نی ...

😔وایی خدایاا چقدر بدد حالا کاش لااقل مثل بینی قبلیم شه الان افتضاحهه چنوقته شما عمل کردین؟

من سعادت اباد دکترم الیاس مصطفی پور بود

میخوای عمل کنی  ایشالا که بینیت خوب دربیاد

آره ایشالا ولی همش منو میترسونن که عملش درد داره خیلیا بعد بیهوشی جیغ میزنن از درد!قربونت برم بینی شمام تا یکسال ورم داره عزیزم ۴۵ روز خیلی زوده برای قضاوت اینو بس که تحقیق کردم دیگه فهمیدم یه پیجم تو اینستا هست درباره تجربه عمل بینیه منتها الان ف.یلترشکنم بالا نمیاد آیدیشو برات میذارم