2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بینی بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 29329 بازدید | 72 پست
آره ایشالا ولی همش منو میترسونن که عملش درد داره خیلیا بعد بیهوشی جیغ میزنن از درد!قربونت برم بینی ش ...

عزیزم بلاخره خوشگلی دردسر داره دیگ😂😂عملشم زیاد درد نداره..یه مقدار مراقبت میخواد فقط ...ولی در کل بینی های گوشتی تغییر میکنن ولی نباید انتطار داشته باشن ک بینی قلمی و کوچیک تحویل‌بگیرن

آره ایشالا ولی همش منو میترسونن که عملش درد داره خیلیا بعد بیهوشی جیغ میزنن از درد!قربونت برم بینی ش ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش هیچ دردی نداره حالا کسایی که بابیهوشی عمل کردن اون که هیچی منی که بابیحسی بود اگه حرفی واسه گفتن بود باید من میزدم چون بیدار بودم 😂

بینیت غضروفیه یاگوشتی؟

اصلا استرس نداشته باش ایشالا که بینیت خیلی قشنگ درمیاد

اره میگن ورم میخوابه ولی بازم نگرانم اخه بعضیا هستن میگن تغییری نمیکنهه🤕دعا کن برام عزیزم🥲❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بلاخره خوشگلی دردسر داره دیگ😂😂عملشم زیاد درد نداره..یه مقدار مراقبت میخواد فقط ...ولی در کل ...

واسه من استخوانیه یه قوز نسبتا کوچولویی داره میخوام اون نباشه ولی به نظرم خیلی چهره آدمو تغییر میده

نه عزیزم اصلا نگران نباش هیچ دردی نداره حالا کسایی که بابیهوشی عمل کردن اون که هیچی منی که بابیحسی ب ...

استخوانی قوز دار😄خداکنه...فدات شم همچنین از شما😊❤نه نگران نباش من بینی گوشتی دیدم که خیلی خوب دراومده تا یکسال ورمه خیالت راحت الان دکترم‌بری همینو بهت میگه

ای جانم از من کمی کوشولوتری...من ۲۲...خدایا تو ک دماغ داده بودی حداقل استخونی میدادی😂😂😂راسنی هزین ...

خشبختم قشنگم

اره بخدااا از دماغم شانس نیاوردیمم😂

هی به خودم میگم خوب میشه خدا بزرگه😂🤲

امید ندم که هیچ به فنا میرم😂

من عزیزم ۹تومن عمل کردم واونجایی که رفتم کسایی که عمل کرده بودن بیشتریا واقعا بینیشون خیلی خوب شده بودن ولی به ما گوشتیا که میرسه اوضاع خیت میشهه🥺

منو فعلا بقیه که هی مسخره میکنن که بینیت بدتر شده🥲

خشبختم قشنگم اره بخدااا از دماغم شانس نیاوردیمم😂 هی به خودم میگم خوب میشه خدا بزرگه😂🤲 امید ندم ...

ن ولشون کن اونا رو..خیلیم خوب شده خوب ترم میشه...من همدان عمل کردم پارسال حدودا ۱۲ تومن شد...میدونی با اینکه تغییر کمی کردم ولی باز راضیم..چون طبیعی و زیبا شده

ن ولشون کن اونا رو..خیلیم خوب شده خوب ترم میشه...من همدان عمل کردم پارسال حدودا ۱۲ تومن شد...میدونی ...

اره قشنگم ایشالا هردومون سال دیگه همین موقع یه بینی قشنگ داشته باشیم من که خودم بشخصه خداکنه بینیم خوب شه میام نینی سایت به کسایی که مثل الان خود من ناامیدن فقط امیدواری میدم و میگم ورمه نگران نباشین 😂

ایشالا اون روز بیاد 😂

ایشالا ایشالا😍😍😍😍خودتم تهران زندگی میکنی یا اونجا فقط عمل کردی؟

نه عزیزم اومدم تهران برای عمل خودم خیلی از تهران دورم گرمسار استان سمنان🥲

تو کجا زندگی میکنی؟