2777
2789
عنوان

همسر چشم چران..!

144 بازدید | 19 پست
زنی که از ازدست چشم چرانی های همسرش به ستوح امده بود درد دل نزد مادرشوهرش میبرد او که زن دانایی بود گفت من شب برای صرف شام به خانه شمامیام ولی شام درست نکن.مرد وقتی به خانه می اید ازاینکه همسرش تدارکی ندیده عصبانی میشود ولی مادر میگوید من امشب هوس نیمروهای توراکردموباخودتخم مرغ اورده ام تاباهم بخوریم پسر مشغول درست کردن نیمرومیشود میگویدچراتخم مرغ هارارنگ کردی مادر گفت زیباهستن؟ پسر گفت اری مادر گفت داخلشان چطور است پسرگفت همه مثل هم.مادر گفت پسرم زن نیز همین طور است هرکدام ظاهری بارنگ ولعاب ولی همه درونشان یکی است.پس وقتی همه مثل همند چراخود وهمسرت را ازارمیدهی.قدر داشته هایت رابدان.وخودرادرگیر دیگران نکن.ناگهان یکی از تخم مرغ ها دوزرده درامد و گند زد به پند حکیمانه..!😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.