2777
2789
عنوان

دهه شصتی ها

360 بازدید | 30 پست

بیایین از خاطرات دهه شصت بگین. خودم زمان دبیرستان یه ریمل داشتم که نمیدونم از کجا پیدا کرده بودم اصلا هم توش هیچی نبود. با یه رژ کم رنگ. تازه اونا رو قایمکی استفاده می‌کردم که مامانم نبینه😂😂کلی هم پشم و سیبیل داشتم. جالبیش هم اینجاست که با همون کرک و پرهم دلبری میکردم و خاطر خواه هم داشتم. وای که عکس های اون زمان رو نگاه میکنم از خنده روده بر میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جااانم😂من یه رژ بی رنگ داشتم و وقتی اونو میزدم احساس میکردم شدم سیندرلا😂

زنگای اخر لب تر کن میزدیم و چقد احساس خوشگلی میکردیم هعیی تازه با اون وضعمون چقد پسر میفتاد دنبالمون😂😂😂

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

آره دقیقا.‌ولی من لوازم آرایش نداشتم‌ مامانم خیلی سخت گیر بود. صورتم کم مو بود ولی بازم دلم میخواست موهاشو بردارم نمیذاشت تا اینکه سال دوم دانشگاه دل رو زدم به دریا و رفتم اصلاح با همکلاسیام🤣🤣 یه دختره بود تو‌خوابگاهمون که موهای سیبیلش رو دکلره میکرد بعد همیشه زرد بود انگار آش خورده. همینطوری با چادر و سیبیل زرد میرفت کلاس🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی دوران خوبی بود

یکی بود دوستم داشت هر روز سرکوچمون وایمستاد تا مدرسه همراهیم میکرد دوباره ظهر همینطور

یبار گفت دوستت دارم جوابشو دادم ک دنبالم نیاد ولی بازم کار خودشو میکرد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
آره دقیقا.‌ولی من لوازم آرایش نداشتم‌ مامانم خیلی سخت گیر بود. صورتم کم مو بود ولی بازم دلم میخواست ...

درد😂

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

من اولین بار ترم اول دانشگاه بودم که با دوستم گفتیم بریم یه پنکک بخریم.چشمت روز بد نبینه یه پنکک گرفتیم که عین گچ سفید میکرد.زدیم رفتیم دانشگاه تازه عکس هم گرفتیم عین روح شده بودیم😂😂😂

یادش بخیر.یکی از دوستامون اومد گفت خخخ افتادبن تو سطل ماست و کلی خندید.ولی ما محل ندادیم چون به شدت احساس زیبایی میکردیم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

خدایی نسبت ب من باکلاس بودی، من فقط می‌خوام یه تصویر کلی از تیپ و کلاسم ترسیم کنم سعی کن تو ذهنت تجسم کنی:

من بشدت پشمالو هستم سیبیل و ابرو دقیقا مثل موکت، یادمه یه کرم پودر بدون مارک  سفییییید داغون خریدم حس‌میکردم دیگه آخرشه ، با کف دست یه عالمه از اینو پخش صورتم میکردم کامل روی صورتم نمینشست بهرحال کلی پشم و پیلی بودفقط صورتم مثل پروژکتور میشد مژه و ابرو همه سفید و پشمولی، روشم یه رژ لب قهوه ای(اینو میزاشتم تو جیب مانتو وقتی میرفتم بیرون یواشکی میزدم) مانتو بلند و گشاد ، جوراب اسپورت با صندل ، خدا شاهده روسری که خاله م‌از مشهد آورده بود با کلیپس، اینا همه یه طرف ، حس خوشگلی و لوندی داشتم هرکس از بغلم رد میشد نگاه میکرد فکر‌میکردم محو خوشگلیام شده😍😆💩