2777
2789

سلام عزیزای دل من قبل یه ماما فالو میکردم الان که نت نیست دیگه نمیتونم پیجشو ببینم ولی یه سری چیزا کفته بود برا بالا بردن ذخیره تخمدان یا عدد amh    اولیش اصلاح سبک زندگی  یعنی تا یازده شب بخوابی هشت صبح بیدار بشی صبحونه مقوی مثل خرما ارده مغز ها بخوری قند و شکر و ارد حذف بشه اب هشت لیوان روزانه مصرف بشه شیر اصلا مفید نیست نخورین به جاش کشک محلی  برای تامین پروتیین  مصرف کنین هر چیزی که کنسروی و نگهدارنده داره حذف کینین ترجیحا تخم مرغ و مرغ محلی استفاده کنین گوشت گاو ممنوع به جاش گوشت گوسفندی  جایگزین کنین ویتامین های مخصوص مثل ول وومن مصرف کنین کیوتن مصرف کنین  ژل رویال و عسل هم عالیه فعلا اینا یادمه اگه نت اومد بقیه مواردم میگم اینارو برا کسایی گذاشته بود که نا امید بودن و ای وی اف جواب نداده بود گفته بودن که دیگه هورمون استفاده نکنین چون هورمونا تخمکای زیادی ازاد میکنن و ذخیره تخمدان میاد پایین  تو این مدت که دو ماه هست جلوگیری هم انجام بدین  بعد دو ماه اقدام به بارداری کنین 

عزیزم ذخیره تخمدان رو نمیشه افزایش داد چون تخمک‌ها از زمان جنینی تو تخمدان دختر به وجود میان وامکان اضافه شدنشون نیست فقط میشه با تغذیه کیفیتشون رو بالا برد نه تعداد 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

پزشک های مرکز مام و تقریبا همه پزشکها به صراحت میگن تخمکهای زن توی دوران جنینی شکل میگیره و سالهاست اینو علم ثابت کرده

پس نمیشه تعدادش رو بالا برد یا ذخیره رو زیاد کرد

این داروهام که موقع ای وی اف میزنن فقط تعداد ازاد شدن تخمک از تخمدان در یک سیکل ماهانه رو بیشتر میکنه وگرنه اون تخمک ها از دوران جنینی توی تخمدان وجود داشتن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک های مرکز مام و تقریبا همه پزشکها به صراحت میگن تخمکهای زن توی دوران جنینی شکل میگیره و سالهاست ...

درسته ولی اینکارا کیفیت تخمکا و در نتیجه عدد amh رو زیاد میکنه من amh خودم ۱/۹ بود شد ۳ با اینکارا

درسته ولی اینکارا کیفیت تخمکا و در نتیجه عدد amh رو زیاد میکنه من amh خودم ۱/۹ بود شد ۳ با اینکارا

کیفیت تخمک و عدد amh دوتا مقوله جدا هستن

شما شاید ازمایش اولت مشکل داشت

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
کیفیت تخمک و عدد amh دوتا مقوله جدا هستن شما شاید ازمایش اولت مشکل داشت

هردوتا رو تو بهترین مراکز انجام دادم  اگه بری تو پیج فلورا تاجیکی میبینی که خیلیا که با ذخیره پایین درمان و باردار شدن