2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

429 بازدید | 16 پست

وقتی با شوهرم دعوا میشه همیشه اون میاد منت. کشی و من خیلی سخت راضی میشم انقد سخت که عصبانی میشه قلبش میگیره از عصبانیت تا راضی شم نمیدونم چرا انقدر سختمه هر کاری میکنه راضی نمیشم هی یچی بهم میگه زوده بذار واس فردا😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت من نمیرم سمتش ولی اگ اومد یکم گلایه میکنمو اشتی میکنم ب دلم مونده یبار ردش کنم نمیتونم چون خیلی تنهام خانوادم ازم دورن و نیاز ب کسی دارم کنارم

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
بعدش یهو دیدی توی عصبانیت و ناراحتیش، یکی اومد جای تو راضیش کرد... الکی بحث رو کش ندید خب

نه اصلا اینجور ادمی نیست هم دوستم داره هم مقید و مذهبب هست  ولی خب هم خودم اذییت میشم هم اون اصلا دست خودم نیست🥲

ما دعوای شدید میکنیم میخوام ناراحت باشم میام تو اتاقم بعد سه ساعت نمیاد وقتی هم‌میرم ی چیری بخورم یا کاری انجام بدم اصلا یادش رفته باهاش قهرم بیخیال میگه بیا نگاه این کلیپ‌کن چ‌باحاله. یا میگه یکم آب برام بیار 

کاربر بهارستونم 🥲طراحی چهره با قیمت مناسب 
خوشبحالت من نمیرم سمتش ولی اگ اومد یکم گلایه میکنمو اشتی میکنم ب دلم مونده یبار ردش کنم نمیتونم چون ...

اون همش حرف میزنه من گلایم دارم لال میشم اونموقع سکوت میکنم و از سکوتم بیشتر حرص میخوره

نه اصلا اینجور ادمی نیست هم دوستم داره هم مقید و مذهبب هست  ولی خب هم خودم اذییت میشم هم اون اص ...

انقدر مطمعن نباش

به هیچ مردی اعتماد صد در صد نداشته باشید

زیادی خیالت راحته

اما......این رفتارت خستش میکنه

چقدر ادما عاشق بودن اما خیانت هم کردن

خیلی کارت اشتباهه چون یمدت واسه شوهرت عادی میشه و رهات میکنه به حال خودت مردا زده میشن از اینجور ا ...

ارع بایپ کار کنم رو خودم تی گل میگیره میاره باز من عن میکنم خودم بعد مه اشتیم میکنیم وقتی رابطه داریم هنوز حسم تا یه روز خوب نمیشه و یخم🥲