2777
2789
بهترین کار همونارو بپوش خراب شد بریز بره دوباره بخر چه کاریه آخه اونم با این گرونی 

اره بخدا...

خیلی مانتو دارم واقعا اسرافه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چون امسال شرایط زندگیمون سخت بود فقط یدونه گرفتم چندتام از قبل داشتم پوشیدم اما خواهر شوهرم حساب کردم از عید تا الان ۱۵تا حداقل خریده 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بخدا... خیلی مانتو دارم واقعا اسرافه

اصلا نخر عزیزم وقتی داری 

یا پول اون مانتو یه چیز دیگه بخر یا پس انداز کن یه تیکه طلا بخر لباس چیه آخه منم خیلی زیاد دارم دیگه نمیخرم الان دادم یه انگشتر سبک وزن خریدم بجای مانتو من بیشتر به طلا علاقه دارم لباس هم خیلییی دارم تک و توک میخرم 

...

من امسال دو مانتو گرفتم دو تاش رو هم ۶۳۵رشد یکیش رو ۲۰۰ گرفتم که دم دستی هست و ساده هست یکی هم که ۴۳۵ گرفتم که برای مهمونی هست و خیلی خوبه لباس هم دو تا گرفتم نزدیک ۵۰۰ شد ، من خیلی صرفه جویی هستم هیچ سالی اینقدر خرید نکرده بودم اینم بگم اینا رو گرفتم چون تقریبا یه دو سه سالی بود جز  یه لباس چیز دیگه ای نگرفته بودمدیگه رفت ۳ سال دیگه چیزی بخرم.

اصلا نخر عزیزم وقتی داری  یا پول اون مانتو یه چیز دیگه بخر یا پس انداز کن یه تیکه طلا بخر لباس ...

درسته گلم

الان همه هم و غمم پسرمه

چند تا وام خونگی نوشتم که مجبور باشم قسط بدم واسه پس انداز پسرم...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
درسته گلم الان همه هم و غمم پسرمه چند تا وام خونگی نوشتم که مجبور باشم قسط بدم واسه پس انداز پسرم. ...

افرین عزیزم خوب کاری می‌کنی لباس به چ دردی میخوره،در حد نیاز و مرتب بودن کافیه 

من خودم و همسرم بیشتر چیزایی می‌خریم که بشه به پول تبدیلش کرد در حد نیاز و معمول هم برای خودمون خرج میکنیم 

...