2777
2789
عنوان

مربوط به برونفکنی

2306 بازدید | 183 پست

بزرگوارای  معتقد  بیان  و بگن  ..    یه  سوالی خیلی  ذهنم رو  مشغول  خودش  کرده  ... 

وقتی  شخصی  برونفکنی  میکنه  در کدوم  کالبد  قرار میگیره   چون انسان  میگن  ۷  کالبد داره   یکی همین  مادی هست   یکی  اثیری  و اختری  و ... تا هفت تا نام  میبرن  وقت  برون فکنی  در کدوم  قرار میگیره ؟؟ 

سوال دوم  اینکه   وقتی  شخصی برون فکنی میکنه   اگر  مثلا در کالبد دوم قرار  میگیره   با  میتونه  با افعال خاصی  از  کالبد  دوم  وارد  کالبد  سوم  بشه  و همین  طور  برسه به  کالبد هفت ؟؟

کسایی که علم دارن  راهنمایی کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم توی کودکی برون فکنی را تجربه کردم و فکر میکنم توسط کالبد اثیری انجام میشه چون کالبد اثیری از نظر شکل مطابق کالبد جسمیه و کالبد های بالاتر فکر کنم دارای بعد نیستن

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
یا خدا منظورت تناسخه؟

نه  تناسخ اصلا  به نظر  خیلیا  مردوده  .. ببین    شنیدی که میگن  خواب برادر  مرگه     و شنیدی که میگن  وقتی میخوابی روح از تنت  جدا  میشه ؟؟  ما هر شب که میخوابیم   جسم دوممون یعنی جسم اثیری  و مثالیمون  از بدن بطور غیر  ارادی  میاد  بیرون  حالا برون فکنی ارادی  و هوشیار هم میشه  انجام داد 

احضار و اینا؟

نه بابا

روحت رو تو یه حالتی از جسمت خارج میکنی مثل خوابیدنه ولی روحت هرجا و تو هر زمانی که بخوای بره میره و میبینه

تو همین نی نی سایت سرچ کن تجربه بچه هارو بخون راجبش

اره می‌دونم تناسخو برون فکنی نشنیدم

من یه بار  میخواستم  تجربه  کنم  کاملا   داشتم از بدنم  بطور غیر  ارادی  در میومدم  چون ترسیده بودم  به زور  میخواستم در نیام   و بعد که بیدار  شدم  به خانوادم  گفتم داشتم  میمردم 

ینی میگی ما چن تا جسم داریم ؟

یکی جسم  مادی هست که هیمن الان  داریمش .. و یکی دیگه رو یقین دارم که بحث میگن جسم  مثالی  و یا  اثیری  و یا روحانی  که اینم   یقین دارم داریم .. اما سوال من در مورد   کالبد های دیگس   که این همه راجبش  گفته میشه   اونا  چطوری ان  و چطوری میشه  وارد  اونا شد