2777
2789
عنوان

الان خنک شدین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغلش کالبد شکافی بود.میگفت ۲۴ ساعت کار میکنم ۴۸ ساعت استراحت توی اون ۲۴ ساعت هم ۸ الی ۱۱ تا جسد کالب ...

همین؟ من فکر کردم داستان ترسناکی داشته 😂 یا اتفاق خاصی افتاده

اینجا فقط عکسسسسسس جاری گداشتن کاربرد داره.

میگن من خوشگلم یا جاریم؟؟ 

انگار با گفتن ما چهره اونا عوض میشه.

حالا بماند که یکی شو با دوستم شناختیم که اون جاری زشت خودش بود ولی میگفت اون خوشگله منم و جاریم به من حسودی میکنه و اینا......😂

بهانه شون هم خانم های باردار هست. درصورتیکه نصف اینجا بچه مدرسه ای هست و از 100 تاپیک 99 تاش بی مفهوم هست.

چندنفر تاپیکهای علمی میداشتن که اونا هم فرار کردن و دیگه نمیان سایت 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
آره از اونجایی که شیفتی کار میکنن خب روزای استراحت وقتش آزاده

منظورم وقت ازاد نبود 

وجود همچین ادمی طبق تجربه چند ساله نی نی سایتیم برام باور پذیر نیست هر کیم از این شغل های خاص بوده اینجا بعدا تقش در اومد واقعی نبودن و از زبون کسی نقل قول میکردن یا کتاب خوندن و این چیزها

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چیزی که زیاد دیدم تو این سایت ادم های عقده ای هستن و کسایی که الکی قضاوت میکنن الان تو یه سایتی بحث ...

کافیه یه نفر بگه ماشینم فلانه یا زیبام ..اعتماد به نفسش رو نابود میکنن ..

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

😐😐😐

چرا ترکوندنش؟؟؟

من الان اومدم بخونم بقیه مطالبو دیدم ترکیده😒😒

چقدر آدمای سطح پایین زیاد شده 

به نظرم کسی که دوست نداره همچین چیزایی رو اشتباه میکنه وارد تاپیک میشه 

باشه حالا وارد شدی از مطالب خوشت نمیاد دیگه چرا اظهار نظر میکنی  و تاپیکو میترکونی

برو تاپیکی که لذت میبری از مطالبش 

حالم بد شد

ومادر شدن زیباترین اتفاق  زندگیم شد💚💚
منظورم وقت ازاد نبود  وجود همچین ادمی طبق تجربه چند ساله نی نی سایتیم برام باور پذیر نیست هر ک ...

منم حدسم رو این بود ،خیلیا از نزدیکای دکترا هستن و خاطره های اونا رو تعریف میکنن 

چون اکثرا دکترا وقت خالیم داشته باشن ،واقعا حوصله تعریف کردن این چیزا رو تو یه فضای عمومی ندارن