2777
2789
عنوان

الان خنک شدین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب مرگ و خانوم دکتری که کالبد شکافی میکرد 

خانم دکتر کالبد شکاف اینجا ؟تو نی نی سایت ؟ محاله

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بعضی‌از‌ادما‌نمیدونم‌واقعا‌چرا‌انقد‌حسود‌و‌عقده‌این

خوشت‌نمیاد‌برو‌بیرون‌خب😑😑😑

پاییز‌‌با‌‌برگ‌هایش🍁🍂اسمان‌با‌بارانش💦‌و‌شب‌با‌غم‌هایش🖤‌نبودنت‌را‌به‌رخم‌می‌کشند🖤

چیزی که زیاد دیدم تو این سایت ادم های عقده ای هستن و کسایی که الکی قضاوت میکنن الان تو یه سایتی بحث ماشین بود من گفتم میخوایم فلان ماشین رو بخریم نظر بقیه رو پرسیدم والا من فکر میکردم چون تحریم هستیم ماشینای خیلی خوب صفرش تو ایران نیست یعنی اجازه واردات نداریم یه خانمی همچین قضاوتم کرد که دلم خیلی بد شکست البته برام مهم نیست ولی در کل از اینکع کسی به ناحق قضاوتم کنه و بهم بگه دروغگو خیلی ناراحت میشم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
موضوعش دقیقا چی بود ، کالبد شکافی کرده بود چی دیده بود؟

شغلشون کالبد شکافی و پزشک پزشکی قانونی بود 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕