2777
2789
عنوان

ریزش مو

179 بازدید | 18 پست

بچها برا ریزش مو راهکاری دارید یا مکملی ک بدون چاقی باشه یا روش خانگی بگید لطفا.. خودم قرص بیوتین دارم اشتهامو زیاد میکنه

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزش موتون دلیلش چیه 

من تاحالا نرفتم ازمایش بدم ولی از روزی باردار شدم الان 5شال ازش میگذره ریزش مو گرفتم شدید مجبور شدم کوتاهش کنم عم فایده نداشت.. اخه اگ اهنم کم باشه قرص میدن خب دوباره باعث چاقی میشه بدم میاد ایقدم ناراحتم

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌

باید علتشو پیدا کنی گاهی درمان خانگی جواب نمیده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من تاحالا نرفتم ازمایش بدم ولی از روزی باردار شدم الان 5شال ازش میگذره ریزش مو گرفتم شدید مجبور شدم ...

چاق بشی بهتره یا کچل بشی شاید کمبود ویتامین داری بخور خوب شو ویتانین و اهن چاق نمیکنه فقط اشتهات رو باز میکنه که باید اشتهات رو کنترل کنی

ب نظرم باید علتشو بدونی اونو درمان کنی بعضیا بخاطر کم خونیه بعضیا هم مث من تنبلی تخمدان دارن یعنی ان ...

تونستی کاری براش بکنی؟

منم یکساله درگیرم اما هیچی به هیچی خیلی اذیتم

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
منم در ب در دنبال چاقیم😂

خوشبحالت کاش منم 60تا بودم دیگ هیچی نمیخاستم الان 78

دکتر دارو داد ولی نتونستم بخورمشون حالمو بد میکرد نه هنوز موهام باز ریزش دارن

ببین این کنترل نمیشه شدت ریزش زیاده سرعت رشد مو بهش نمیتونه برسه 

واسه پوشوندن کم پشتی مو چه راه هایی هست؟آخه اعتماد به نفس آدمو میگیره

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس

ببین عزیزم فقط یه چیزی بهت بگم قضاوت با خودت ، خواهر کوچیکم دماغشو عمل کرد، الان یک ساله ، پیش دکتر عالی هم رفته بود، هم دماغش انحراف پیدا کرده و با ترمیم هم خوب نشد هم روزی صدبار میگه چه غلطی کردم و تنفسم مختله و توی خواب عذاب میکشم ، میگه ای کاش دماغم از قبل بزرگ تر بود ولی آنقدر عذاب نمیکشیدم

🌹
من تاحالا نرفتم ازمایش بدم ولی از روزی باردار شدم الان 5شال ازش میگذره ریزش مو گرفتم شدید مجبور شدم ...

راه حل های دیگه ای بجز دارو هم برای ریزش مو هست. مثل لیزر یا تزریق هیر فیلر و....‌‌ کلینیک دلتا تو اینستاگرام رو نگاه کن کاراشون هست