2777
2789
عنوان

حاملگی

605 بازدید | 47 پست

سلام من پنج ماه اقدامم ولی باردار نمیشم پریودمم دقیق یه بارم دو سال پیش سنو دادم گفت سالمی الان خیلی نگرانم خانواده شوهرمم فشار میارن میگن باید بچه بیاری تروخدا بگید چیکار کنم زود باردار شم

برو دکتر عزیزم... فقط سونو نیست که ممکنه کم کاری تیروئید داشته باشی ممکنه پرولاکتینت بالا باشه.. ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی.. ممکنه لوله های رحمیت مشکل داشته باشن و ممکنه مشکل از همسرت باشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم 17سالشه راستش جریان داره واسه این که من ازدواج نکنم با سن کمش منو گرفت ممکنه از سن کمش باشه

شوخی میکنی؟ از بچه ۱۷ ساله میخوای بچه دار شی؟ بذار حداقل ۲۰ سالش بشه.خانواده شوهرت چه عقلی دارن که از نوجوون ۱۷ ساله توقع ‌بچه دار شدن دارن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوخی میکنی؟ از بچه ۱۷ ساله میخوای بچه دار شی؟ بذار حداقل ۲۰ سالش بشه.خانواده شوهرت چه عقلی دارن که ا ...

بخدا اگ بدونی چی میگن میگن اگ نیاری طلاقت میدیم  خودمممتوجه ام ولی چه میشه  کرد

بخدا اگ بدونی چی میگن میگن اگ نیاری طلاقت میدیم  خودمممتوجه ام ولی چه میشه  کرد

تو چه شرایطی با همچین کسی ازدواج کردی؟ چون خودتم که ۴ سال ازش بزرگتری! به تهدیداشون گوش نده. این بارم حرفی زدن بگو دکتر گفته پسر خودتونم باید چکاب بشه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین عزیزم پریود منظم دلیل بر سالم بودن شما نیست منم پریودم منظمه ولی تنبلی تخمدان دارم و دوساله اقدامم الآنم مشکوک به پرولاکتین بالا هستم....درضمن شوهرت سنش کمه ممکنه اسپرم خوب نداشته باشه

لا إله إلّا اللّه
تو چه شرایطی با همچین کسی ازدواج کردی؟ چون خودتم که ۴ سال ازش بزرگتری! به تهدیداشون گوش نده. این بار ...

نمیشه ابرو شوهرم میره ولی من مطلقه بودم  دیگ منو دوس داشت