2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 47 پست

[QUOTE=255579010]ببین عزیزم پریود منظم دلیل بر سالم بودن شما نیست منم پریودم منظمه ولی تنبلی تخمدان دارم و دوساله اقد ...[به نظرت دکتر تحویلم نمیگیره حالا چیکار کنم اجی بخدا داغونم از حرفاشون از گریه خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوخی میکنی؟ از بچه ۱۷ ساله میخوای بچه دار شی؟ بذار حداقل ۲۰ سالش بشه.خانواده شوهرت چه عقلی دارن که ا ...

واقعا چه چیزایی ادم‌میبینه اینجا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 

چه چیزای عجیبی که ادم نمیخونه

باور نکردم

۱۷ ساله اصلا اسپرم داره؟🤦🏼‍♀️

بلده چکار کنه؟؟؟

منظورم اینکه بچه هست یه جور کودک ازاریه😕

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
نمیشه ابرو شوهرم میره ولی من مطلقه بودم  دیگ منو دوس داشت

خوشبخت باشین. اشکال نداره حالا که عجله دارین باید برین پیش دکتر و جفتتون آزمایش بدین. تنها راهی که میتونن علت بچه دار نشدنتون رو بفهمین همینه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آزمایش اسپرم از همسرت بگیر برین پیش اورولوژی اگه اشتباه نگم...بزن نت ...

از خودتم چکاوک کامل بگی در خواست سونو روز ۱۱ پریود بکن به دکتر بکی برا تخمک اینا ببین مشکلی خدایی نکرده هست اگه گفت نه همه چی خوبه شوهرت تقویت کن داروی تقویت اسپرم ...بزن نت میاد یا از دکتر بخواه براش بنویسه خودتم تقویت کن چیزای مفید ورزش..ولی بنظرم حامله نشو از شوهرت مطمئن بشو بذار بره دنبال کار سربازی ...از زندگی و خوشی تون استفاده کنید سنش کمه از الان درگیر بچه نشه بهتره

.......خدایا شکرت ....
ببین عزیزم پریود منظم دلیل بر سالم بودن شما نیست منم پریودم منظمه ولی تنبلی تخمدان دارم و دوساله اقد ...

ببخشید علایمتون چیه؟پس از کجا فهمیدین تنبلی تخمدان دارین،ریزش موهم دارین،چون خودم مشکل دارم میپرسما،جهت راهنمایی