2777
2789
عنوان

قرص لاغری

2977 بازدید | 31 پست

سلام روز بخیر ..دوستان کسی هست قرص لاغری ای خورده باشه که تاثیر گذار بوده براش؟ خسته شدم از چاقی....اراده رژیم و ورزش هم ندارم ...دلم میخواد ۲۰ کیلو کم کنم تا عید ...غیر عقلانیه ولی باید بشششم..من ۷۸ کیلوام.قدم ۱۶۴ .یعنی آرزومه بشم ۶۵ قبلا باشگاه میرفتم شکم نداشتم .الان ی مقداری شکمم اوردم ....خستمممم.لطفا کمک

من الفا اسلیم سفارش دادم مشتریاش خیلی رضایت دادند تا بیاد ببینم چجوره.. منم ارزومه بیام 60الان 8023سالمه ی پسرم دارم

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خواهر پیدا کردی به ما ام بگو 😑

لحظه ایی نیست بهت فکر نکنم سه ساله فقط انتظار میکشم از خدا میخوام زودی تو رو توی دلم بزاره 🤰تو تنها حسرت زندگیم شدی هر بار جلوی سیسمونی از تصور این که بخوام   روزی منم وسایل های تو رو بخرم ذوق میکنم اشکم در میاد😭منتظرتم نفس مامان💔 آغوش خالی از نی نی 💔

سلام دوستم 

من ادیوس مصرف کردم ۱۱ کیلو کم کردم 

پلاتین مصرف کردم کل چربی های شکم پشت و پهلو آب شد 

سایز خوبی کم کردم

اما اما امااااااا بعدش ریزش مو شدید گرفتم 

دو سال قطعش کردم 

الان سه روز زیره و لیمو باریج میخورم و حس خوبی بهش دارم

تاثیراتش مثبته

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
من الفا اسلیم سفارش دادم مشتریاش خیلی رضایت دادند تا بیاد ببینم چجوره.. منم ارزومه بیام 60الان 8023س ...

حتما اگر نتیجه گرفتی بهم خبر بده 🥲

خدا حفظش کنه پسرتو گلم 🌺

منم ۲۲سالمه ولی بچه نداارم..

شرایط من شبیه تو هست یکی دو ماه پیش دنبال قرص لاغری بودم یکی دو میلیونم دادم  انواع قرصایی ک گفتن تو نی نی سایت خوبه خریدم چند روزم خوردم اما تاثیر نداشت الان ی راه دیگه پیدا کردم 

همون پول قرصو برو بده اینا ک میگم دیروز رفتم برا خودم فیله مرغ و ژله رژیمی و ماست و پنیر رژیمی و سبزیجات و ... خریدم دیشب همه را بسته بندی کردم عدسی هم پختم بسته بندی فریز  هروقت تو خونه بقیه غذا میخورن منم از ابنا رژیمی میخورم در واقع سالم خوری و کالری شماری بهترین راهه ناهارا گوشت با مرغ بدون روغن و بدون برنج بخور صبح ها عدسی یا تخم مرغ اب پز شبا سالاد با سس صفرچربی رژیمی کالع لبنیات کم چرب نان رژیمی و تنقلات هم بخر مث اجیل سویا بیسکوییت رژیمی و هر وقت میل کردی از اینا یکم بخور و شبا هم یک ساعت ورزش داشته باش سریع کم میکنی ان شاالله

حتما اگر نتیجه گرفتی بهم خبر بده 🥲 خدا حفظش کنه پسرتو گلم 🌺 منم ۲۲سالمه ولی بچه نداارم..

فدات چشم.. اگ خاسی شماره زنرو بهت بدم خودت ازش بپرش رضایت کارش بالاس خیلی خداکنه خوب باشه برام

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
قبلش ریزش مو نداشتی؟  دورت چند روزه بود؟ چقد قرص مصرف کردی؟

ادیوس طلایی ۶۰ تایی بود روزی دو تا میخوردم

پلاتین ۳۰ تایی روزی یدونه 

با ادیوس مشکلی نداشتم یکم بی خواب بودم اولش

ولی پلاتین خوب بود فقط یکم تپش قلب داشتم و افت فشار 

اما اشتها کامل صفر می‌کرد . 

نه ریزش مو نداشتم 

موهای بلند و فر داشتم 

الان شده مصری کوتاه 😕😕

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻