2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 31 پست
ادیوس طلایی ۶۰ تایی بود روزی دو تا میخوردم پلاتین ۳۰ تایی روزی یدونه  با ادیوس مشکلی نداشتم ی ...

منم موهام فر بلنده 😂استرس گرفتم کچل شم اگر بخورمش..میگم در کنارش مثلا بیوتن و ...قرصای تقویت مو رو چرا مصرف نکردی؟ یا تداخل ایجاد میکنن؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی‌گلم بفرست برم ی مشاوره بگیرم ببینم چطوره

09378843640خانم غلامی بگو برا قرص الفا اسلیم مشاوره میخوام

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
منم موهام فر بلنده 😂استرس گرفتم کچل شم اگر بخورمش..میگم در کنارش مثلا بیوتن و ...قرصای تقویت مو رو ...

میگم من بیوتین دارم یعنی اگ اونو بخورم دوباره اشتهام زیاد نمیشه!؟ 

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
منم موهام فر بلنده 😂استرس گرفتم کچل شم اگر بخورمش..میگم در کنارش مثلا بیوتن و ...قرصای تقویت مو رو ...

اما ب زنه پرسیدم گف تداخل دارویی نداره هردارویی میتونی بخوری.. من بیوتین ک میخورم ب شدت ضعف میکنم

نمیدونم واالا...باید راجبش تحقیق کرد 

ممیگم من تازه واردم مثلا چجور دوستایی فالوشون کردم.. هی برم تایپیکاشونو بخونم میشه بم بگی نمیدونم

نمیدونم واالا...باید راجبش تحقیق کرد 

یا دوستایی دارم کجا لیستشو ببینم

نه اصلا خارج از سایت منظورمه.نظر پزشکی چیزی رو باید پرسید

دیوونه خودمو میگم خخخخخ گفتم تاژه واردم برام بگو دیگ خودم یاد گرفتم خخ

نسترن خوبی من قرص الفا اسلیم خریدم عالی بود تو 10روز 3کیلو کم کردم.. هیچ میل ب هییچ ندارم فقط بخاطر ریزش موهام خودم یچی کمی میخورم تا الان ک خوبه فقط شب اول خواب هیییچ نداری تاصب یکمم زود ب زود تشنم میشه همبن گفتی خریدی خبرم کن خاسم بهت بگم عزیزم