درخت_الماس مدیر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 عنوان میخوام نماز شب بخونم | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 69 پست اگه دوست دارید کامنت بزارید تو قنتوت اسم هاتون رو بگمشما هم یه صلوات برام بفرستید ممنون میشم🌸 کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫 1401/07/26 | 01:32 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آباندخت۶۶ عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 7730 توروخدا برای شفای پدرم،شاغل شدن و ازدواج من و برادرم دعا کنید 🙏
نازنین1372 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 23853 ب اسم کابریت خاهر💗؟ یگانه ام گلیدعا کن لطفا زودتر با عشقم ازدواج کنم🌹🌹🌹🌹یک دنیا ممنونم 💕💕💕
درخت_الماس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 یگانه و محمد لطفا برا ازدواجمون دعا کن براتون ۱۴تا صلوات فرستادم🌹🌹🌹 بگم بهم برسید؟ یا جدا جدا بگم؟ ممنون بابت صلوات حاجت روا باشی گلم کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫
نازنین1372 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 23853 برای شفای فائزه دعا کن و همچنین هانیه که بهترین تصمیم رو بگیره ببخشید شما همونی که مادرتون باردار بود؟؟
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48176 یگانه ام گلی دعا کن لطفا زودتر با عشقم ازدواج کنم🌹🌹🌹🌹یک دنیا ممنونم 💕💕💕 یگانه توهمونی نیستی میگفتی عشقم کرونا گرفته اسمشم محمد بود فک کنم درستع؟ حالش چطوره همش میخاستم پی بدم بهت حالشو بپرسم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
تانیارا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 12716 تانیا مینا مرضیه دیانا محمدرضا علیرضا پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه
نازنین1372 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 23853 بگم بهم برسید؟ یا جدا جدا بگم؟ ممنون بابت صلوات حاجت روا باشی گلم عزیزدلمی دعا کن باهم ازدواج کنیم😍😍😍عشقم🙈🙈🙈🙈
درخت_الماس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 ببخشید ی لحظه خندم گرف از متنت ، اسمت چیه بگو منم بگم عزیزم شما هم میخواید نماز شب بخونید؟ میشه منم دعا کنید حاجت روا بشم؟ کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫
درخت_الماس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 عزیزدلمی دعا کن باهم ازدواج کنیم😍😍😍عشقم🙈🙈🙈🙈 الهی امین گلم😍 خبر به هم رسیدنتون ان شالله شما هم منو دعا کن به حاجتم برسم ممنونم ازت کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫
نازنین1372 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 23853 یگانه توهمونی نیستی میگفتی عشقم کرونا گرفته اسمشم محمد بود فک کنم درستع؟ حالش چطوره همش میخاستم پی ب ... اره عزیز دلم کرونا نداشت فدات عفونت و درگیری ریه داشت گلیبهتره شکر خدا ی عمل داره اونم باید بیاد تهران اما چون شرایطش اوکی نیست اوضاع خراب فعلا عقب انداخته🌹🌹🌹🌹
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48176 عزیزم شما هم میخواید نماز شب بخونید؟ میشه منم دعا کنید حاجت روا بشم؟ اره بگو اسمتو از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
نازنین1372 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 23853 الهی امین گلم😍 خبر به هم رسیدنتون ان شالله شما هم منو دعا کن به حاجتم برسم ممنونم ازت انشاالله بحق دل مهربونت خواهر عزیزم هرچی میخوای خدا بهترینس بهت بده🌹🌹🌹🌹🌹🌹
درخت_الماس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 سمیرام دعاکن به اشکان برسم خوشبخت بشیم ان شالله😭😭 و به رشته ای که عاشقشم برسم 😔 الهی بهش برسی و خوشبخت بشین در کنار هم😍 الهی به رشته ای که میخوای برسی عاقبت به خیریت درش باشه کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫