2777
2789
عنوان

کم شنوایی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 29783 بازدید | 243 پست
اگه بردیش بیمارستان دولتی اکثرا اشتباه میکنن انشاالله که واسه بچه شماهم اشتباه شده باشه واسه دوماهگی ...

سلام عزیزم میگم منم پسرم رو بردم بیمارستان دولتی خلیلی شیراز  

بیدار بود. تو تست اما خانمه می‌گفت دستگاه ما تو بیداری هم می گیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میشه جواب منو بدید منم نگرانم برای شنوایی پسرم صداهای بلند جواب داده اما ریز نه

سلام 

ببخشید منم چند وقت درگیر بودم دیر جواب دادم

من تو دو ماهگی بردمش ای بی آر گفتن کم شنوایی خیلی خفیف داره واگه خدایی نکرده بدتر نشه جای نگرانی نیست قراره آخر ۴ ماهگی هم دوباره ای بی آر بشه خدا خودش رحم کنه خیلی نگرانم

دکتر گفت هم احتمال داره خوب بشه و هم خدایی نکرده بدتر ویا همون جوری بمونه ولی تا ۶ ماه احتمال بهبود وجود داره

آخه پسر من تو یمارستان منفی شد چهل روزگیش بردم بازم گفت مشکل داره دارم از نگرانی دیوونه میشم

سلتم عزیزم پسر منم همین مشکل پسر شما رو‌داره 

شما بالاخره چیکار کردید

زندگی همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم 
سلتم عزیزم پسر منم همین مشکل پسر شما رو‌داره  شما بالاخره چیکار کردید

سلام عزیزم

من تو ۴ ماهگی بردمش ای بی آر مرکز استان گفت هر دو گوشش ۱۵درصد کم شنوایی داره گفتن خدا رو شکرخیلی خفیفه و نیاز به سمعک نداره و محسوس نیست 

گفت فعلا صبر کن و چند ماه دیگه دوباره ای بی آر کن تا ببینیم چی میشه توکل به خدا فعلا کاری جز صبر کردن ندارم

سلام عزیزم من تو ۴ ماهگی بردمش ای بی آر مرکز استان گفت هر دو گوشش ۱۵درصد کم شنوایی داره گفتن خدا رو ...

ما تو بیمارستذن مشکلی نداشت گوش بچه

۱۰‌ذوزگی بردیم گقت گوش راست 

یبار دیگه بردیم بعد ۲۰ روز بازم گوش راست و گقت 

تقریبا ونیم ماهش شد بردیم یه مرکز دیگه گفت هر دو گوششه 

متخصص اطفال معابنه کرد گفت والا من هیچی نمیبینم نمیدونم این چه اداییه شنوایی سنجا جدیدا دارن درمیارن رو بچه ها اسم کم شنوا میزارن وقتی ما مشکلی نمیبینیم 

الانم نگرانم میگم حتما پیگیر بشم مجدد ببرمش ولی متاسفانه سر پشر من ۲۰ روزه سرما نورده یهنی فقط بینیش کیپ میشه که اونم میتونه رو نتیجه ازمایش تاثیر بزاره و بخاظر همون نمیتونم ببرمش 

زندگی همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم 
ما تو بیمارستذن مشکلی نداشت گوش بچه ۱۰‌ذوزگی بردیم گقت گوش راست  یبار دیگه بردیم بعد ۲۰ روز ب ...

انشاالله که طوری نیست و پسرت سالم سالمه

آره دکتر راست میگه خدا میدونه من چی کشیدم

به نظرمن یه کم صبر کن چهار ماهگی یه بار ببرش شاید گوشش عفونتی چیزی داشته اشتباه نشون داده و انشاالله سالمه

سلام، ببخشید نتیجه ای بی ار بچتون چیشد؟ دوماهگی بردینش abr؟ تو تست بدوتولد و یک ماهگی رد شده بود؟ منم شرایط شمارو الان دارم خیلی نگرانم لطفا جوابمو بدید😔

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور...