2777
2789
عنوان

کم شنوایی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 29706 بازدید | 241 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از لطفت لطفا دعا کنید

چشم حتما 

ب خاطر چیزی ک نمیدونی چیه غصه نخور بچه شیرمیدی چرا شیربااسترس بهش بدی

آروم باش ب خداتوکل کن ختم صلوات کن

اینم بهت بگماکلاهمه بچه ها تادوماهگی نسبت ب صداها بی تفاوتن تونمیگی چرا انقدراحت بیست وچهارساعته میخابن دو س ماهگی ب بعده ک تازه واکنش نشون میدن

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

بازهم توکل به خدا

اره عزیزم دوستمون راست میگه بخدا من انقد بر پسرم گریه کرده باشم...راست میگه ی  ماه وایسا بزرگتر شه هی امتحانش کن 

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
اره عزیزم دوستمون راست میگه بخدا من انقد بر پسرم گریه کرده باشم...راست میگه ی  ماه وایسا بزرگتر ...

خیلی سخته نمیشه یه لحظه هم از ذهنم نمیره منم انقدر گریه کردم مریض شدم

شما تو اولین ای بی آر تشخیص دادن پسرتون سالمه؟

خیلی سخته نمیشه یه لحظه هم از ذهنم نمیره منم انقدر گریه کردم مریض شدم شما تو اولین ای بی آر تشخیص د ...

ببین میفهمم ‌....من دخترم ک دنیا اومد سرش حالت درازی داشت بردیم ام ار ای سی تی و....فهمیدیم ملاج سر بستست ...تو ۵ ماهگی عملش کردن از پزشکی قانونی اومدن امضا گرفتن از مون دکتر گفت عمل عمل سختیه احتمال مرگ داره مردیم وزنده شدیم من وباهاش جفتمون حالمون بد شد...میفهمم عزیزم ... ی در محکم بهم بزن دو تا قابلمه بهم بزن ببین از جا میپره گوشش ی چیزی بفهمه حلزون کار بکنه بقیش درسته میدونم دلت قرار نمیگیره ولی بخدا من هر دو تا بچم تو بیمارستان رد شون پسرم دومی رو هم رد شد دخترم اصلا نبردم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
اگه بردیش بیمارستان دولتی اکثرا اشتباه میکنن انشاالله که واسه بچه شماهم اشتباه شده باشه واسه دوماهگی ...

نه برای شنوایی بردمش بیرون بازم دعا کنید به خدا دارم دیوونه میشم

خر دو گوشش

سلام عزیزم خوبی پسر منم همین طور 

تست abr بردم سه ماهگی گفت پنجاه درصد میشنوه افت شنوایی متوسط داره شش ماهگی بیار 

بعد گفت که خیلی ها خوب میشن عصب گوش شون رشد می‌کنه 

منم خیلی نگرانم و ناراحت 

شما بچه تون چطور شد 

تو نی نی سایت که می خوندم خیلی ها تو هفت ماهگی هم خوب شدند تو اپلیکیشن گهواره هم همین طور خیلی ها خوب شدند 

برای بچه شما چطور شد ؟