2777
2789
عنوان

نامزد داداشم اومده عیادت ببینید چب آورده (عکس) نمیدونم بخندم یا چی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3190 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسیو دارید با این شرایط تو خانواده؟ ببین، با بستکبال و ورزشای پرشی و مکملای تقویتی حداقل مطمئن باش ت ...

اصلااااا. اتفاقا همه ی خاله ها و دایی ها و عمو ها جز بلند قدان. بین ۱۷۰ تا ۲ متر و ۱۰سانتن. همه عین نخل خرما بلند و خوش استایل. دکترش دیگه نمیدونه چه کنه .هورمون تراپی هم فقط ۱۰سانت بلندش کرد. اول ۱۲۶سانت بود.

ورزش ژیمناستیک میره. خوبه؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
باز خوبه این موز آوردهچندین ساله داریم میریم ملاقات فامیل بخدا با آناناس و 3 کیلو موز مجلسی و جعبه د ...

کم دروغ بگید کلاس الکی میذارید کی آجیل و آناناس میبره ملاقات؟حالا اعضای خانواده باشه درجه یک فرق داره موضوعش

دیگه موز وشیرینی و آبمیوه و کمپوت هست

کم دروغ بگید کلاس الکی میذارید کی آجیل و آناناس میبره ملاقات؟حالا اعضای خانواده باشه درجه یک فرق دار ...

شاید زمان ارزونی بوده. عصر دو مشت بادام زمینی برای رژیمم گرفتم،۲۰۰ کارت کشید. بخدا فقط اندازه دو مشت کودک بود😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کم دروغ بگید کلاس الکی میذارید کی آجیل و آناناس میبره ملاقات؟حالا اعضای خانواده باشه درجه یک فرق دار ...

بخدا که پدر مادر من تا دو سه سال پیش میبردن

ولی الانم یا مثلا یه خوشه بزرگ سه کیلویی موز میبرن

یا آناناس درسته

یا سه تا کمپوت آناناس

اگه درجه یک باشه مرغ و روغن و اینام میبرن

کلاس گذاشتن ندازه شما که منو نمیشناسید چرا باید دروغ بگم آخه

بخدا که پدر مادر من تا دو سه سال پیش میبردن ولی الانم یا مثلا یه خوشه بزرگ سه کیلویی موز میبرن یا آن ...

اون موقع ارزون بوده گلم. الان پرتقال کیلو ۱۳۰ هست

پرتقال 50 گرفتمتهرانمبعدم همیشه سیب و پرتغال از موز ارزونتر بوده و هست

من اطراف تهرانم . موز کیلو ۹۸. پرتقال درشت ۱۳۰. ریز ها ۸۵. غروب بازار بودم با همسرم. برگام ریخت که موز ارزونتره پرتقال و سیب قرمز و...شده.

اصلااااا. اتفاقا همه ی خاله ها و دایی ها و عمو ها جز بلند قدان. بین ۱۷۰ تا ۲ متر و ۱۰سانتن. همه عین ...

هورمون تراپی چیه کلم ،خوبه ده سانت ،کاش من پسر م برده بودم ،دختر خواهرم ۱۲ سالشه برای جوابه هورمون تراپی

اصلااااا. اتفاقا همه ی خاله ها و دایی ها و عمو ها جز بلند قدان. بین ۱۷۰ تا ۲ متر و ۱۰سانتن. همه عین ...

چه عجیب

ژیمناستیک انعطافیه بد نیست

ولی بهتره بسکت یا والیبال بره

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

هورمون تراپی چیه کلم ،خوبه ده سانت ،کاش من پسر م برده بودم ،دختر خواهرم ۱۲ سالشه برای جوابه هورمون ت ...

همون امپول رشد قدی منظورمه عزیز. ۱۰سانت طی ۲سال. الان کندتر شده رشدش. دکترش میگه با این روند،به ۱۵۰ میرسه نهایت

چه عجیب ژیمناستیک انعطافیه بد نیستولی بهتره بسکت یا والیبال بره

دقیقا به همین خاطر دکترش مونده چه کنه دیگه براش

هورمون تراپی چیه کلم ،خوبه ده سانت ،کاش من پسر م برده بودم ،دختر خواهرم ۱۲ سالشه برای جوابه هورمون ت ...

اره.جوابه. ببرتش زودتر.متخصص غدد