2777
2789
عنوان

کم شنوایی نوزاد

27756 بازدید | 234 پست

لطفا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه

من پسرم چهل روزشه و تو تست شنوایی منفی شده وبرای پایان دو ماهگیش باید ببرمش abr چقدر احتمال داره سالم باشه

خخخخخ پسر من هر دو گوشش بیمارستان رد شد تا دو ماهم مامانم در می‌بست دست میزد صدا قابلمه میداد آزمایشش میکرد دوماهی هم رد شد.....خخخخخ الان ببین همه مارو میزاره تو جیبپ پشت...دخترمم بیمارستان رد شد...بیمارستان میگن چون کثیفی های رحم تو گوش هست بر اون رد میشن بخدا اصلا جوش نزن یعنی من سر پسرم چقدر گریه کردم سر دخترم اصلا بازم تجربه من بازم نمیدونم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دو ماهگی اگر بردی سرماخورده نباشه گوشش چرک داشته باشه بد نشون میده دوباره خودزنون خود کشون میای بیرون من دو تا بچم رد ذن هر دوشون ماشاالله گوششون تیزه...خیلی التماس دعای فرج

خخخخخ پسر من هر دو گوشش بیمارستان رد شد تا دو ماهم مامانم در می‌بست دست میزد صدا قابلمه میداد آزمایش ...

آخه پسر من تو یمارستان منفی شد چهل روزگیش بردم بازم گفت مشکل داره دارم از نگرانی دیوونه میشم

خر دو گوشش

ببین تست ای بی آر ی تست تکمیلی هس ان شاالله ک هردوگوشش سالمه ب حق حضرت فاطمه ی زهرا💚💚

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

خخخخخ پسر من هر دو گوشش بیمارستان رد شد تا دو ماهم مامانم در می‌بست دست میزد صدا قابلمه میداد آزمایش ...

خانومم شما تست ای بی آر انجام دادی

؟؟؟

چن ماهگی بود ک فهمیدی گوشش کاملا سالمه

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

آخه پسر من تو یمارستان منفی شد چهل روزگیش بردم بازم گفت مشکل داره دارم از نگرانی دیوونه میشم

ببین مطمئنی عفونت نداشت گوشش بر پسر من ک بردیم  ی دستگاه داشت هزینه بیشتر گرفت گفت نشون میده عفونت یا ن....ب صداها واکنش میده...یکی از فامیلای ما دکتر میفهمه دختر برادرش ناشنوا ب مادره میگه مادره زیر بار نمیره ب باباش میگه اگر باور نداری برو ی تشت بردار با ملاقه بزن روش تا بفهمی در این حد ک میفهمه ن....امتحان کردی

انشاالله از دلشوره خواب و خوراک ندارم

فدای قلبت بشم❤مادری دیگه

ان شاالله ک گوشاش سالمه چیزی نیس واس خیلیا پیش میاد

اینجاتجربه هامتفاوته همون آزمایش تکمیلی رو انجام بده تاخیالت راحت بشه

خانومم شما تست ای بی آر انجام دادی ؟؟؟  چن ماهگی بود ک فهمیدی گوشش کاملا سالمه

بله من بچم رد شد نمیدونم ۴۰ روز یا ۱ ماهش بود رفتم ورد شد ی دستگاه داشت گفت هزینه اضافه تر داره نشون میده عفونت یا ن ک تشخیص عفونت دادن گفتن برید چرک خشک کن بدبد دوباره بیاید ک خداروشکر وفتی بچه صدارو میفهمه واکنش میده

ببین مطمئنی عفونت نداشت گوشش بر پسر من ک بردیم  ی دستگاه داشت هزینه بیشتر گرفت گفت نشون میده عف ...

وقتی خوابه کنار گوشش کف میزنم خیلی کم پلک میزنه

ولی به صدای من که میخوام ارومش کنم واکنش نشون نمیده