خخخخخ پسر من هر دو گوشش بیمارستان رد شد تا دو ماهم مامانم در میبست دست میزد صدا قابلمه میداد آزمایشش میکرد دوماهی هم رد شد.....خخخخخ الان ببین همه مارو میزاره تو جیبپ پشت...دخترمم بیمارستان رد شد...بیمارستان میگن چون کثیفی های رحم تو گوش هست بر اون رد میشن بخدا اصلا جوش نزن یعنی من سر پسرم چقدر گریه کردم سر دخترم اصلا بازم تجربه من بازم نمیدونم
الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون دو ماهگی اگر بردی سرماخورده نباشه گوشش چرک داشته باشه بد نشون میده دوباره خودزنون خود کشون میای بیرون من دو تا بچم رد ذن هر دوشون ماشاالله گوششون تیزه...خیلی التماس دعای فرج
آخه پسر من تو یمارستان منفی شد چهل روزگیش بردم بازم گفت مشکل داره دارم از نگرانی دیوونه میشم
ببین مطمئنی عفونت نداشت گوشش بر پسر من ک بردیم ی دستگاه داشت هزینه بیشتر گرفت گفت نشون میده عفونت یا ن....ب صداها واکنش میده...یکی از فامیلای ما دکتر میفهمه دختر برادرش ناشنوا ب مادره میگه مادره زیر بار نمیره ب باباش میگه اگر باور نداری برو ی تشت بردار با ملاقه بزن روش تا بفهمی در این حد ک میفهمه ن....امتحان کردی
خانومم شما تست ای بی آر انجام دادی ؟؟؟ چن ماهگی بود ک فهمیدی گوشش کاملا سالمه
بله من بچم رد شد نمیدونم ۴۰ روز یا ۱ ماهش بود رفتم ورد شد ی دستگاه داشت گفت هزینه اضافه تر داره نشون میده عفونت یا ن ک تشخیص عفونت دادن گفتن برید چرک خشک کن بدبد دوباره بیاید ک خداروشکر وفتی بچه صدارو میفهمه واکنش میده