آخر این هفته عروسی خواهرم قرار بود باشه دیشب دوماد زنگ زده گفته تا امروز فکراتو بکن باید مهریه رو ببخشی وگرنه کنسله، تازه کلی تهدید کرده که نمیتونی از من مهریه بگیری، قلبم درد گرفته هنگم طفلی خواهرم تو شوکه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی نگین اصلا اگر دوباره زنگ زد زر مفت زد بره مهریه رو بزاره اجرا
تا ادم بشه مرتیکه
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
نه عجله ای کار نکنید، بزارین ببینین بازم میاد این حرفارو بزنه
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اگه به این زودی خواهرتون بخواد بره دادخواستبده پس پسره حق داره بترسه، حتی برای تهدیدم این کار رو نکنید؛ درسته اون خیلی ناپخته و نسنجیده رفتار کرده اما مقابله به مثل راهش نیست
آخه مامانش اینقدر پرو زنگ زده گفته بیایید جهاز رو ببرید
بگو تف تو گورت ، که هر چی میکشن از گور همیناس