2777
2789
عنوان

عروسی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 18 پست
خدا لعنت کنه رفیق بد دوستش طلاق گرفته اینو ترسونده

میخواست روز اول مبلغ بالا مهریه قبول نکنه و اینکه ادم بمونه تا زنش طلاق نگیره بره بدبختش کنه 

به نظر من این زندگی ارزش نداره که بخواد بمونه   

میخواست روز اول مبلغ بالا مهریه قبول نکنه و اینکه ادم بمونه تا زنش طلاق نگیره بره بدبختش کنه  ...

آخه الکی یهویی این دختر با هزار ذوق خونه رو چیده چراباید تهدیدش کنی، گفته اگه خواستی فردا صبح میریم محضر مهریه رو ببخشی بعدش بریم ما بقی پول تالار رو بدم اگه صبح نیومدی همه چی کنسله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنیم؟ 

مسلما اگه الان دادخواست بدین یعنی قرار نیست برگشتی به زندگی وجود داشته باشه و هدف جدا شدنه، اگر اینه که خوب یه مدت دیگه زمان بدین، صبر کنین، حالا یه ماه دیرتر جدا شه خواهرتون اتفاقی نمیفته. بذارین ببینین عاقل میشه همسرش یا نه؛ به هرحال مرد نباید انقدر ترسو و متاثر از دیگران باشه، وقتی مهریه رو قبول کرده باید پاش بمونه اما شما هم عجله نکنید

💚💖