2777
2789
عنوان

خاطرات طنز زندگیتون😂💙

315 بازدید | 13 پست

سلاممم شبتون بخیر 

بیاین از اتفاقای باحال و خنده داری که تو دوران مدرسه ؛ دانشگاه ؛ نامزدی ؛ هرررچی دارید بگید شاد شیم دور هم😂❤

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن

🦦

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سه من ابرو پشمکی جلو کراش عشوه میرفتم

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
طلا ملا ی پوروکسی طلا بفرس😂

server=cloudflare.com.nokia.com.co.uk.do_yo.want_to.clash_with.this.www.microsoft.com.there_is_no.place_like.localhost.www.bing.com.count_withme.cyou.com.now_sudo.rm_rf.ddns.net.here.again_to_fight.with_everyone.i_am.the_internet.special_way.api-botcloud.co.uk.&port=443&secret=7hYDAQIAAQAB_AMDhuJMOt1tYWlsLmdvb2dsZS5jb20 : https://t.me/proxy?server=cloudflare.com.nokia.com.co.uk.do_yo.want_to.clash_with.this.www.microsoft.com.there_is_no.place_like.localhost.www.bing.com.count_withme.cyou.com.now_sudo.rm_rf.ddns.net.here.again_to_fight.with_everyone.i_am.the_internet.special_way.api-botcloud.co.uk.&port=443&secret=7hYDAQIAAQAB_AMDhuJMOt1tYWlsLmdvb2dsZS5jb20

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
ب معلمم گفتم زنعمو نمیفهمم فازم چی بود یهو از دهنم در رفت

😅😅منم میخواستم یکی صدا کنم مامان ،بابا ،داداش، آبجی، زنعمو،خاله،عمه، بعد اسمش میومد ورد زبونم

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            
با سه من ابرو پشمکی جلو کراش عشوه میرفتم

وای من رو صورتم اکلیل میریختم فکر میکردم خیلی جذاب میشم😂😔

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن

یبار با خاستگارم رفتیم بیرون همون قرار اول بود بعد خونه

بعد رفتیم کافه من ابمیوه رو نصفه خوردم ک با کلاس شه بعد موقع رفتن دستم خورد لیوان افتاد شکست ابمیوه هم ریخت رو کفشم😂

بعد گیر داده بودم پول لیوانو بدی بهشون

اونم میکف نکرفتن بابا میخای به زور بدم😂😂میگفتم مدیون شدیم اخه😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️

یه بار پیش کسی که خیلییییی رودرواسی داریم هم خانواده خودم هم خانواده شوهرم برف زیادییییی باریده بود همه تو حیاط بودن شانس من واسع ضایع شدن من بگو اخه بیرون چه کار میکردین تو اون سرما منم خواستم برم دسشویی پایین پام لیز خورد جمع شدم جلو پای مهمونا همه زدن زیر خنده شوهرمم زده بود زیر خنده میگفتم بیا دسمو بگیر نمیتونست منم از شدن درد نمیدونستم بلند شم وای خدا چقد بد شد

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            

اوایل دبیرستان سال اولم بود که خیلی تو فاز کراش زدن رو ملت بودم 😂تازه هم سرویس پیدا کرده بودم هم سرویسی هامم خیلی پایه بودن و همکلاس بودیم..بعد مدرسمون جای خوب شهر و هر روز بنز و پورشه رد میشد و اینا حتی مغازه دارای اون اطراف حتی سوپریا هم کراش بودن..😆ماشاللا داشام یکی از یکی ماهتر به چشم همسری😂😉🙂🧿.. خلاصه مدرسه تعطیل شد من داشتم به سمت مقصد انتظار برای سرویس میرفتم که روبه روش یه تزئینات اتومبیل بود بچه های سرویس یهو گفتن عه نگین اومدی داش.. بیا ببین منظره رو حال بنما😂😂بعد دیدم دارن یه داداشی که پشتش به ما بود  و با یه ماشین ور میرفت نشون میدادن منم گفتم اینکه معلوم نی گفتن ولی خیلی چیزههه ها.. ما هم اهل کراش در حال رفتن به سوی مغازه یارو(خدایی زشت نبود بدون زیارت ایشون و دیدن رخ او روانه خانه شوم؟!) .. که دیدم دوستان عین میتی کومان گرفتن مارو و گفتن عزیز دل خواهر زشت است عیب است منم گفتم پس چجوری ببینمش.. اونا هم محکم کیف من فلک زده چسبیده بودن که نرم🥲💔منم اومدم طی یک حرکت انتحاری بدوم برم اون سمت مغازه که شپلق پرت شدم زمین...و کراش العاملین همون لحظه برگشت منم عین مارمولک له شده کف آسفالت چسبیده..😔😂💔