2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد با همسر سابق

8981 بازدید | 107 پست

دوستان حدودا يك سال هست از همسرم جدا شدم.. البته به خواسته ايشون و فشار خانوادش طلاق توافقي گرفتيم.روزهاي سختي رو پشت سر گذاشتم. چون   واقعا دوسش داشتم.حتي لحظه طلاق هم التماسش كردم جدا نشيم بيا زندگيمون رو درست كنيم.اما همسرم تصميمش رو گرفته بود.الان بعد از يكسال پشيمونه و ميخاد برگرديم به زندگيمون.حس ميكنم بخاطر مشكلات مالي برگشته(چون من شاغلم و درآمد خيلي خوبي دارم). الانم حس خاصي نسبت بهش ندارم. چون خيلي ازش دلگيرم. بنظرتون ممكنه شروع خوبي داشته باشيم؟ و اينكه ايشون حاضر شده شهر خودش رو رها كنه و بياد شهر من زندگي كنه و از خانوادش هم كه يك زماني باعث و باني طلاق ما شده بودن جدا بشه.(ايشون رابطه خيلي خوبي با خانوادش داره) و اينكه شغلش آزاده و بايد از صفر شروع كنه….كسي تجربه خاصي داره از ازدواج مجدد با همسر سابق!!!!

و اينو بگم همسرم اخلاقش خوبه اما درآمد نداره..

بنام خداوند بخشنده مهربان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بچه نداری ن بنظرم 

این آقا بازم حاظرنیست واسه خاطرت کاری کنه

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

تجربه از اطرافیانم دارم میگم که تاریخ تکرار میشه و طرف مقابل عوض نمیشه اگه حس خاصی بهش نداری ول کن

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁