2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش زنگ میزنه بیا خونمون

193 بازدید | 12 پست

دوبار زنگ زده دعوت کرده اما من ۸ ماهه باردارم وبشدت گرمایی هستم در حدی ک گوله عرق می کنم بیشتر از تاب لباس میپوشم و کلا راحت نیستم همه جاری هامم دعوت کرده منم شرایط مناسبی ندارم هرچی بهش گفتم قانع نشد از طرفی تا من نرم شوهرم نمیره اونجا هروقتم میرم همش میگن چرا شکمت کوچیکه چرا اینجوری در حالیکه همه چیم نرماله بنظرتون چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو لباس سبک بپوش. کنار پنجره یا در بشین (اما حواست باشه قولنج نکنی)

درمورد شکم کوچیک هم بگو:( رفتم سونو وزن دکتر گفته چزن بچه عااااللیه خدارا هزار مرتبه شکر. من آتا آشغال نخوردم که الکی شکمم بزرگ شه، چیزای مقوی خوردم بچه وزنش عالیه ، و الکی هم چاق نشدم)

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

اسی قدر بدون بهانه نیار یه روز سخت بگذرون،مادر شوهر من بیست ساله عروسشونم یک بارم بهمون زنگ نزدن که دعوتمون کنن،سالی یک وعده یا دوعده نهار که میریم بهمون ماکارانی میده که پیش مرغ بریزی قهر می‌کنه نمیخوره از بس بی رب و روغنه😭

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ولی من حوصلشو ندارم خیلی حرفای گزنده میزنه

هی چی بگم خواهر

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من هرگز مثل شما نمیشم اون واسه کی مادرشوهرم که جز غم برای من هیچی نداشت از اول ازدواج

خب اگه اذیتت کرده حق داری

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

وقتی زنگ میزنه احترام می‌زاره باید بری بعضیا اصلا نرن مادرشوهرشون زنگ نمیزنه بیایید یه سربری چون بهت ...

میدونم چی میگی مادرمم همینو میگه ولی همه فیلمه منو بکشونه اونجا حرصم بده طفل تو شکمم اذیت شه