2777
2789

سلام زهرا ام 

میشه برا ازدواجم و همه حاجت ام. دعا کنی 

امام زمان یادت نره‌ 

کاشکی برسم به اونی که میخوام 🥺❤

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام زهرا ام  میشه برا ازدواجم و همه حاجت ام. دعا کنی  امام زمان یادت نره‌  کاشکی ...

چشم حاجت روا بشی عزیزم

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁

برای مادرم فاطمه دخترحیدرتازه فوت شدن لطفا طلب امرزش و ارامش بکنید...‌قربون محبتتون خدا بی اندازه برای شما خیربدهد..‌‌

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
چشم حاجت روا بشی عزیزم

قربونت برم. ممنونم 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   
برای مادرم فاطمه دخترحیدرتازه فوت شدن لطفا طلب امرزش و ارامش بکنید...‌قربون محبتتون خدا بی اندازه بر ...

چشم خدابیامرز.خدابهتون صبر وسلامتی بده عزیزم

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁