بزار از معجزه ها بگم : دعای معراج و چله حق شناس میگن معجزه اسسسسس امتحان کنید دیگه سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی میگن امام حسین کشتی نجاته هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین دعای نادعلی ام قشنگه یادتون نره بخونیدش دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت بخیری و ظهور
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای مادرم فاطمه دخترحیدرتازه فوت شدن لطفا طلب امرزش و ارامش بکنید...قربون محبتتون خدا بی اندازه برای شما خیربدهد..
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
بزار از معجزه ها بگم : دعای معراج و چله حق شناس میگن معجزه اسسسسس امتحان کنید دیگه سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی میگن امام حسین کشتی نجاته هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین دعای نادعلی ام قشنگه یادتون نره بخونیدش دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت بخیری و ظهور