2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای پایه ضیعیف و متوسط خوبه؟؟شما کلاسهاشو رفتید؟ اسماعلی رو تعریفش رو شنیدید؟

فقط بابای میشناسم هم خودم هم خواهرم رفتیم دوستمم میرفت شد ۷۰ کشور فوق العاده ست اتفاقا دوستم با پایه ضعیف رفت پیش بابایی 

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
فقط بابای میشناسم هم خودم هم خواهرم رفتیم دوستمم میرفت شد ۷۰ کشور فوق العاده ست اتفاقا دوستم با پایه ...

خودتون پایه ضعیف یا قوی داشتید و از چند درصده به چه درصدی رسیدید؟

خودتون پایه ضعیف یا قوی داشتید و از چند درصده به چه درصدی رسیدید؟

متوسط بودم از ۴۰ به ۹۰ رسیدم 

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
من کنکور امسال 15 درصد زدم برای من مناسبه ؟ الان می شه بگی که چه رشته و دانشگاهی درس میخونی؟

عزیزم من آزمون های آزمایشی رو دارم ۹۰ میزنم هنوز کنکور ندادم 

۱۵ درصد زدی احتمالا حفریات رو خوب نخوندی و تسلط بهشون پیدا نکردم و مفهومیات و مسئله زیاد کار نکردی آقای بابای میتونن مناسب باشن باید باهاشون پایه بردارین 

جامع برندارید پس 

عزیزم من آزمون های آزمایشی رو دارم ۹۰ میزنم هنوز کنکور ندادم  ۱۵ درصد زدی احتمالا حفریات رو خو ...

پایه بردارم ؟؟ فکر کنم اشتباه گفتی باید جامع بردارم امسال میخوام کنکور بدم

پایه بردارم ؟؟ فکر کنم اشتباه گفتی باید جامع بردارم امسال میخوام کنکور بدم

آخه بیین عزیزم اگه جامعی برداری مطالبو آنقدر سریع میگن میرن برای کسی که با پایه ضعیف هست اصلا مناسب نیست   من جاتون بودم میرفتم با یه آموزشگاه های دیگه اینا سر کلاساشون ۱۰ ۲۰ هزار نفر میشینن زیاد مناسب نیست 

من یکی از دوستام با یه خانومی به اسم خانوم صدری رفت 

دبیر شیمی مدارس برتر تهران هستن 

الان نمیدونم تو آموزشگاه ها کار میکنن یا نه 

آخه بیین عزیزم اگه جامعی برداری مطالبو آنقدر سریع میگن میرن برای کسی که با پایه ضعیف هست اصلا مناسب ...

کلاس انلاین با بابایی میخواستم بردارم.

حضوریکسی رو نمیشناسم که برم بابایی و بقیه دبیر هایی که میشناسم همه تدریس انلاین دارن