2777
2789
عزیزم رشته حقوق ک خیلی شغل پرکاری حتما فردا برو پیگیری کن تومدارس غیردولتی هم برو اگرکارباسیستم بلدی ...

خدا از دهنت بشنوه، نه واقعا حقوق تو آزمون های استخدامی جایی نداره، متصدی سایت چجوریه عزیزم، بعد ببخشید مدارس غیر انتفاعی شرایط  سنی داره؟؟ 

آخه می‌دونی چیه  من درس میخونم با هدف یادگیری نه صرفا نمره بالا ها اما دوتا مکسل اساسی دارم ک ...

عزیزم من رشتم انسانی بودمگه رشتت رو باعلاقه انتخاب نکنی دخترخوب ب این فکرکن یروز مستقل میشی شاغل میشب دستت میر توجیب خودت. درس انسانی هم ب شما بگم ک حفظیاتی و شما برای نمره۲٠بخون وولی اگرنگرفتی هیج مشکلی نیست اصل این توکنکور شما موفق بشی. و جواب زحماتت بگیری. موقعی ک درس میخونی ب هیچ چیز فکرنکن فقط تمرکز کن روی درست متن کتاب موفعی ک خوندی هرپاراگراف روبرای خودت باصدای بلند توضیح بد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه، نه واقعا حقوق تو آزمون های استخدامی جایی نداره، متصدی سایت چجوریه عزیزم، بعد ببخش ...

ن عزیزم اصلا شرایط سنی ندار فقط، شما بابد ی لیسانس داشت باشی که گزینش برات ردبشه... متصدی سایت هم باید با لبتاب یا کامپیوتر بلدباشی کارانجام بدی مثل(ثبت کارنامه. ثبت معدل. ثبت نمرات و...) ک این هم اگرشما ازسیستم سردربیاری چندتا فیلم اموزشی هست اونا روببینی یادمیگیری..... فردا همه ی مدارس غیرانتفاعی سر بزن شاید واقعا نیرومیخواستن

خدا از دهنت بشنوه، نه واقعا حقوق تو آزمون های استخدامی جایی نداره، متصدی سایت چجوریه عزیزم، بعد ببخش ...

اخه میدونی یکب ازهمکارام رشته ی حقوق معلم پایه دوم شد... حالا نمیدونم دیگ شماهم سربزن بگو هرکاری بگین بلدم و زرنگم. شاید بکن باید بیای ی چندمدت کاراموز بدون حقوق اما اگر بهت گفتن بگو بعد ینی حتمی منو میگیرید؟ 

کارت خرجم و از کارت پس اندازم جدا کردم و اون کارتمو اصلا تو کیفم‌نمیذارم

خب چجوری پس انداز میکنید ؟؟

مثلا اول ماه ی پولی میذارید کنار ؟

یا روزانه ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خب چجوری پس انداز میکنید ؟؟ مثلا اول ماه ی پولی میذارید کنار ؟ یا روزانه ؟؟

اول ماه که پول دستم میاد بعد از پرداخت قسط و اینا بیشتر مابقی پولم و میریزم تو‌کارت پس انداز بعد هرموقع که میخام برم بیرون خرید ارایشگاه اینا همسرم پول میده بازم اونی که باقی میمونه رو میریزم تو کارت پس انداز وقتی ببینی داره زیاد میشه دیگه دلت نمیاد الکی خرجش کنی 

اول ماه که پول دستم میاد بعد از پرداخت قسط و اینا بیشتر مابقی پولم و میریزم تو‌کارت پس انداز بعد هرم ...

خب عزیزم تو کارت میریزی که مثلا جمع بشه باهاش چیکار کنی ؟ 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خب عزیزم تو کارت میریزی که مثلا جمع بشه باهاش چیکار کنی ؟ 

والا فعلا نمیدونم دقیقا چون من اصلا اهل پس انداز نبودم اما وقتی دیدم جمع میشه چه خوبه و حس پشتوانه به ادم‌میده دلم نیومد الکی خرج کنم میخواستم باهاش طلا بخرم اما شوهرم وقتی فهمید از اون مدل طلا دوست دارم خودش واسم خرید اینه که دیگه فعلا برنامه ای براش ندارم اما به کسیم نگفتم حتی شوهرم و مامانم 

والا فعلا نمیدونم دقیقا چون من اصلا اهل پس انداز نبودم اما وقتی دیدم جمع میشه چه خوبه و حس پشتوانه ب ...

آخه میدونید چیه 

من اگه بخوام جمع کنم ولی ب شوهرم نگم ، حس عذاب وجدان میگیرم 

انگار دارم ازش پنهون میکنم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
آخه میدونید چیه  من اگه بخوام جمع کنم ولی ب شوهرم نگم ، حس عذاب وجدان میگیرم  انگار دارم ...

مگه پول خودت نیست عزیزم دیگه چرا عذاب وجدان تازه شاید بعدا لازم شد و کمکش کردی سورپرایز میشه و خوشحال