2777
2789

قشنگای دلبر من هفته یک روز درمیون پیاز میزنم وعده بعدی زرده تخم مرغ با روغن ارکان کرچک فندق زیتون 

پیاز نیم ساعت میزارم بمونه اما روغن و زرده تخم مرغ ۱/۵ ساعت اما شنیدم زرده و روغن باید بیشتر بمونه یا مثلا شب تا صبح میخاستم‌ببینم‌۱/۵ ساعت یعنی بی فایدست چون تایم بیشتر ندارم بزارم 

شما چیکار کردین ریزش کم شده موهاتون  خیلی پرپشت شده باسه 

مال من بشدت میریزه کم پشت و کوتاه  

من ک رها کردم انشالله یا درست میشه یا کچل میشم میرم سربازی🤣

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی شاهکار کنم یه شونه میزنم

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

روغن دنبه مرغ میزنم به موهام خیلی راضیم 

و روغن زرده تخم مرغ

توی حمام هم حنای رقیق درست میکنم نیم ساعت میزارم روی سرم بمونه بعد میشورم

وقتی خدا رنگ واقعی بعضیا رو بهت نشون داد سعی نکن دوباره رنگ آمیزیشون کنی!

من موهام خیلی بلنده ولی کم پشته فک میکنم هیچ کاریم نمیکنم نه ماسک مو نه سرم نمیدونم چی‌بزنم بهتر شه🥲

این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹
مال من بشدددددت ناززززککککک

مال من به حدی نازک که دست بزنم پاره میشه فاجعه تر از موی خودم ندیدم البته قبلا با همینا که گفتم خوب شد اما الان یه مدت کنار گذاشتم بدتر شد ازقبل 

مال من بشدددددت ناززززککککک

مال منم همش گره میخوره بس که نازکه.پر شده از موخوره.

لعنت.

منتظرم دماغمو عمل کنم بعد میرم پسرونه میزنم😋🤦😍

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان