2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم حسودی میکنه

769 بازدید | 57 پست

وای خدا این دیگه کیه وقتایی که میبینه شوهرم کمکم میکنه میگه ببین من بدبخت شوهرم هیچوقت کمک حالم نبود ولی پسرم چقد کمک میکنه.چندوقت پیش شام دعوت بودیم جایی شوهرم بچمو نگه داشت گفت اول تو شام بخور بعد من میخورم این رفته بود تو مخش هی منو نگاه میکرد میگفت پاشو زود برو پیش بچت اصلا کوفتم کرد.مادرشوهرای شمام از این حرکات میزنن؟

منم باردارم 

پسرم ۳ سالشه  

دشویی رفتنی 

شوهرم گف تو بشین من میرم بشورمش 

مادرشوهرم با غضب نگا میکرد  هیچی نیمگف 😂

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش روش مادرشوهربایدکناربیای همراش هرکس به طریقی عروس میچزونه من بخوام بگم یه تومارمیشه سعی کن رفتارش برات مهم نباشه 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

وای نه مادر شوهرمن بیچاره هروقت میرم خونشون چنان بغلم می‌کنه بوسم می‌کنه هروقت میاد خونمون دست پر میاد به شوهرم میگه برید مسافرت دوتایی خوش بگذرونید همیشه میگه انشالله شاد باشید مراقب همدیگه باشید هروقت برم خونشون تدارک میبینه واسمون نه متلکی نه تیکه ای هیچی خیلی زن خوبیه 

اسمش روش مادرشوهربایدکناربیای همراش هرکس به طریقی عروس میچزونه من بخوام بگم یه تومارمیشه سعی کن رفتا ...

اخه خیلی تابلو بود کلا ۵ دقیقه نتونست تحمل کنه من شامم رو بخورم منم دیگه سریع پا شدم

وای نه مادر شوهرمن بیچاره هروقت میرم خونشون چنان بغلم می‌کنه بوسم می‌کنه هروقت میاد خونمون دست پر می ...

برچشم خوب رحمت خوشیات جارنزن هیج جانگوانشاالله همیشه خوشبخت بمونی 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
دقیقا مال منم همینه،کلا بدش میاد پسرش برا بچه کاری کنه همه چیو وظیفه من میدونه

دقیقا.اون هفته دستشویی بودم اومدم بیرون دیدم عصبانی شد بهم گفت برو بچتو بگیر اعصاب همه رو خرد کرده حالا بچه داشت واسه خودش بازی میکرد بعد ۴ ماه رفته بودیم خونشون