برا دختر من چون دندون شیریش نمی وفتاد دیر رفتیم دکتر کشیدیم شما اصلی ک دراومد اگه شیری نیوفتاده یا لق نشده بود سریع برین دندون پزشک نزارین طول بکشه
سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنطرم نیازی نیست چون دکتر نمیتونه کاری کنه،، فقط تا اصلی دراومد اگه شیری لق نبود سریع بکشید،، ما تو کرونا بود میترسیدم دندونش کج شد
سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره
اهان یعنی اصلی در اومده بود ولی شیری لق نبوده در این صورت باید مراجعه کنیم.
آره
برای اینکه دندون دائمی به درستی دربیاد دکتر گفت باید دندون شیری رو به موقع بکشیم برای پسرم من بردمش پیش دکتر هلن جوانمرد که دقیقا زمان درست رو مشخص کردن و کار با نهایت دقت و حوصله انجام شد