2777
2789
عنوان

بچه دوم

140 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.

من یه دختر ۵ ساله دارم میخاستم ماه دیگه اقدام کنم البته خواست خدا و فرزند سالم از همه چی مهمتره چه بسا دختر خیلیم شیرینه و همجنس باشن عالیه

برای اینکه بچه پسر باشه چکارا و خوراکیایی خودم همسرم باید رعایت کنیم

گرمیجات بخورین 

میشه برا تشکیل قلب نینیم یه صلوات بفرستین (االهم صل علی محمد و ال محمد)****۱۴۰۱/۰۷/۲۷ ۷هفته قلب بچم تشکیل شده بود خدایا هزار مرتبه شکرت میشه برای سلامت به دنیا اومدن نینیم دعا کنین ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ غربالگری اولمو رفتم همه چی خوب بود خدایا دل همه منتظرارو شاد کن 

تو مطب دکترم کسایی ک میومدن دکتر توصیه میکرد روزی ک واسشون آمپول آزادسازی میزنه شوهرا قهوه بخورن بیس دیقه قبل نزدیکی هم بخورن

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گرمیجات بخورید زیاد

ماست و لبنیات کلا توی دهنت نبر

من با همین رژیم پسر دار شدم

قبل رابطه هم با محلول جوش شیرین شستشو بده

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

طبق اصول طب سنتی، هرچه زمان مقاربت به زمان تخمک‌گذاری زن نزدیک‌تر باشد، احتمال داشتن فرزند پسر بالاتر می‌رود. بنابراین سعی کنید ۶ تا ۷ روز پس از پایان پریودی، به کمک کیت تخمک‌گذاری، زمان دقیق و روتین تخمک‌گذاری خود را بدست آورید تا برای ماه بعد بتوانید اقدام کنید. معمولا در زمان تخمک‌گذاری حرارت بدن زن بالا می‌رود و ترشحات بدن او قوام گرفته و سفید رنگ می‌شوند.

میشه برا تشکیل قلب نینیم یه صلوات بفرستین (االهم صل علی محمد و ال محمد)****۱۴۰۱/۰۷/۲۷ ۷هفته قلب بچم تشکیل شده بود خدایا هزار مرتبه شکرت میشه برای سلامت به دنیا اومدن نینیم دعا کنین ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ غربالگری اولمو رفتم همه چی خوب بود خدایا دل همه منتظرارو شاد کن 

با توجه به اینکه اسپرم‌های حاوی کروموزوم‌های جنسی X Y (عامل ایجاد جنین پسر) عمر کوتاه‌تری نسبت به اسپرم‌های حاوی کروموزوم‌های X X (عامل ایجاد جنین دختر) دارند، طب سنتی توصیه می‌کند که با خوردن غذاهای حاوی سدیم و پتاسیم بالا دو یا سه ماه قبل از بارداری، می‌توان اسپرم‌های X Y را برای مدت بیشتری در رحم زن نگه داشت تا با تخمک لقاح پیدا کند.

بنابراین با وجود عوارض جانبی نمک زیاد برای بدن، باید مصرف نمک را افزایش داد. مواد غذایی مانند حبوبات (نخود، لوبیا، عدس و غیره)، میوه های خشک، قارچ، موز، مارچوبه، سیب زمینی، سیب و بادام حاوی پتاسیم بالایی هستند.