doki_ayande مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 827 عنوان هزینه سونو انومالی 129 بازدید | 9 پست اخیرا کسی سونو انومالی انجام داده؟هزینه اش چقدره؟ 1401/07/25 | 14:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساریسافلفل عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 1121 یکی از اشناهامون رفت فکر کنم۵۴۰تومن در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22914 جواب دادن منو صدا کن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22914 ۵۴۰ تومنه گویا مرسی عزیزم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ساریسافلفل عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 1121 عزیزم شما خارج رحم نبودی؟چند هفته ای در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
doki_ayande مدیر استارتر عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 827 عزیزم شما خارج رحم نبودی؟ چند هفته ای اره گلم...تشخیص اشتباه بود ...خدا رو شکر سونو دادم معلوم شد داخل رحمیه